Kategorije Vijesti

HEP: “Nacional laže! Barbarić nije psovao Filipovića”

Širi dalje

Na jutros obvljen tekst u tjedniku Nacional u kojem je objavljenio da je predsjednik Uprave HEP-a, Frane Barbarić, kočijaški vrijeđao ministra Davora Filipovića, reagirali su iz HEP-a:



“Poštovani,

u nastavku dostavljamo reagiranje Hrvatske elektroprivrede na članak pod naslovom „Tajni detalji sastanka u Vladi na kojem je Barbarić napao Filipovića: „J… ću ti mater, smeće jedno lažljivo“, autora Berislava Jelinića i Orhideje Gaure, koji je danas, 18. srpnja 2023., objavljen na stranicama 18-22 u tiskanom izdanju Nacionala:

Predsjednik Uprave Hrvatske elektroprivrede d.d., Frane Barbarić, pod pravnom i materijalnom odgovornošću, odbacuje svaku mogućnost korištenja vulgarnog jezika, kako se u naslovu i tekstu ističe u gore navedenom članku u Nacionalu”, navedeno je u propćenju HEP-a.

Nacional je jutros objavio da je nakon izbijanja plinske afere u Vladi održan sastanak na kojem su bili premijer Andrfej Plenković, ministar Davor Filipović, predsjednik uprave HEP-a Frane Barbarić i njihovi bliski suradnici iz HEP-a i Vlade.

“Barbarić je napao Filipovića nazvavši ga lažljivim smećem. Potom ga je opsovao. Rekao mu je doslovno da će mu jebati mater”, prenosi  Nacional.

Šef HEP-a Frane Barbarić ministru Filipoviću izrekao ove riječi: “Jebat ću ti mater, smeće jedno lažljivo.

Tjednik još navodi kako je Plenković tada započeo operaciju pokušaja zaustavljanja afere te se više puta odvojeno sastajao s Filipovićem i s Barbarićem te da očekuje da se Filipović i Barbarić pomire i da se prestanu napadati.

Dodaju da je Plenković šokirao okupljene kad je od njih dvojice zatražio da se pomire nakon što su ga “upozorili da ga Filipović u budućnosti planira zamijeniti” te kako “misli da je legitiman nasljednik Plenkovića”.

Upravo ta rečenica kako su Plenkovića  “upozorili da ga Filipović u budućnosti planira zamijeniti” i “misli da je njegov legitimni  nasljednik” brojne je navela na zaključak da Nacional ne piše istinu.

M.Marković /Foto: pxll

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Adio, Luko. Posljednji pozdrav hrvatskomu bardu Luku Paljetku

Bio sam mnogo prije ceste i mnogo prije gladi, putnik na ovome putu. (više…)

9 minuta prije

Pohvalio se fotografijom: Andrej Plenković proslavio prvu pričest sina

Predsjednik Vlade Andrej Plenković pohvalio se na društvenim mrežama velikim danom svog starijeg sina Marija.…

35 minuta prije

Građanima Srbije masovno stižu pozivi za vojne vježbe

Posljednjih tjedana na adrese vojnih obveznika diljem Srbije ponovno masovno stižu pozivi za vojne vježbe.…

51 minuta prije