Kategorije HrvatskaNaslovna

Davor Šuker: Oduzet će nam bodove, a možda nas izbace iz natjecanja

Širi dalje

Predsjednik HNS-a Davor Šuker  ponovio je kako od države traži da istraži i privede odgovorne. Šef HNS-a ne sumnja kako će incident s Poljuda i politički naštetiti Hrvatskoj.



“Dok sam putovao od Splita do Rijeke dobio sam puno poziva. Ljudi koji su to napravili sigurno ne vole Hrvatsku i ništa im nije sveto. Nakon toliko dana otvorenih treninga na kojima je bilo i djece, ovo je uistinu napad, teroristički čin i nadam se da ćemo dobiti počinitelje”.

Na upit što bi on sam učinio s huliganima koji crtaju kukaste križeve na travnjaku gdje igra reprezentacija kazaoje da su “skrenuli s puta i da se sada situacija treba iskoristiti kako bi se kazalo da je to sramotno, osuđujuće i da se ne smije ponoviti”.  naglasio je i da osuđuje mlade koji na stadionima skandiraju “Za dom spremni”, što je prvi Šukerov istup na ovaj način što se tiče ovog pokliča.

Za kraj je predsjednik HNS-a kazao i o mogućim kaznama od strane UEFA-e.

“Moguće je i izbacivanje iz natjecanja. Oduzimanje bodova je realnija opcija, no i izbacivanje je opcija”, kazao je šef HNS-a.

M. R. /Foto:FaH


Širi dalje
Komentiraj

Najnovije

Uhićen Gerard Depardieu, 15 žena ga optužilo za seksualno nasilje

Slavni francuski glumac Gerard Depardieu (75) priveden je zbog optužbe za seksualni napad, pišu francuski…

36 minuta prije

Mesić: Ne može se stvoriti Velika Srbija, oni su mala država na Balkanu

Stjepan Mesić je tijekom boravka u Prištini, na skupu PanAlbanci-Inter-Balkan-Euroatlantik, izjavio da se Velika Srbija…

1 sat prije

Rijeke pravde i pravednici, analiza jednog poraza

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u Kninu je 7. travnja 2024., deset dana prije izbora,…

3 sata prije