Kategorije HrvatskaNaslovna

Pero Ćorić vjeruje u Koaliciju: “U životu me nije ostavila ni jedna cura, pa neće ni HDZ!”

Širi dalje

“U životu me nije ostavila niti jedna cura, pa neće ni HDZ. Odgovorno to tvrdim”,  kazao je saborski zastupnik i glavni tajnik stranke HSP AS Petar Ćorić u hotelu Kolovare u Zadru gdje je u četvrtak sa stranačkim članovima kao strateški partner unutar Domoljubne koalicije najavio intenzivno pripremanje stranke za nadolazeće prijevremene parlamentarne izbore za 9. saziv Hrvatskog sabora.



“Ljubavne” simpatije u Zadru je uputio kandidatu za predsjednika HDZ-a Andreju Plenkoviću.

“U njemu vidimo široki politički potencijal koji bi mogao pobijediti Milanovićevu nenarodnu koaliciju i odnosu na njega Milanović nema niti jedan posto šanse – kazao je glavni tajnik HSP AS-a dodajući kako je ovakvo političko zajedništvo njihove stranke i HDZ-a nužno kako bi se zaustavio povratak nesposobne, antihrvatske i antikršćanske bivše vlasti neokomunista Zorana Milanovića

s njegovim satelitima.

U Zadru su čelnici stranke demantirali informacije o odlasku 1300 članova i dužnosnika iz stranke.

“Nitko nije otišao, svi su dobili “otpusno pismo” čime smo pokazali da kod nas ne stanuje politički konformizam. Pozivamo zavedene ovčice da se vrate, a kolovođe naravno to ne mogu – kazao je nakon što je u prošli četvrtak kompletno zadarsko gradsko i županijsko vodstvo istupilo iz stranke HSP-a Ante Starčević i najavilo osnivanje nove političke stranke.

– Nismo pristali na političke ucjene i oni nisu svjesni da politička ucjena kojom se služe više “ne pije vodu”. To je bio samo njihov pucanj u prazno. U tijeku je revizija članstva u 14 županija u kojima je preko 14 tisuća članova. Stranka je sve jača, a revizija nije obavljena jedino u Zadarskoj županiji gdje nema niti jednog člana – naglasio je Ćorić nakon čega je potpredsjednik Hrvatskog sabora i predsjednik HSP AS Ivan Tepeš predstavio novoimenovane koordinatore HSP AS za Grad Zadar i Zadarsku županiju – Dalibora Barešića za podružnicu HSP AS Pakoštane, te Matu Lukića, novog koordinatora za podružnicu stranke u Zadru i dosadašnjem čelnika županijske Konzervativne stranke.

– To što se dogodilo najbolje je što se dogodilo pravaštvu u Zadru. Stranka je sada čista i u Zadru se konačno može slobodno reći “volim Hrvatsku” – kazao je Lukić, dok je Barešić nlaglasio kako će stranka sada biti puno jača jer se u pravaške redove vraćaju daleko sposobnije i stručnije osobe.

MP/Foto:zadarski.hr


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vučemilović: “Uz Peđu Grbina će ostati samo Pavliček i Grmoja”

Nakon što ju je šef stranke  Marijan Pavliček proglasio "žetonom godine" oglasila Vesna Vučemilović koja…

35 minuta prije

Tužna vijest za trenera Dinama uoči utakmice sezone

Umjesto da se u miru priprema za nedjeljni derbi s Rijekom, Dinamov trener Sergej Jakirović…

1 sat prije

Obljetnica okrutnog ubojstva 9 djece u školi Vladislav Ribnikar u Beogradu

U 8:41 sati u Beogradu su odjeknule sirene, ekrani svih televizijskih kanala u Srbiji zatamnjeni su jednominutnom…

2 sata prije