Kategorije HrvatskaNaslovna

TAKO JE GOVORIO JANDROKOVIĆ: O Sanaderu, Korosorici, Karamarku, Plenkoviću

Širi dalje

JANDROKOVIĆ O SANADERU 2007.: Računi za Sanaderove satove su pokazani. Ta cijela priča je obično podmetanje.



JANDROKOVIĆ O SANADERU 2010.: Nisam okrenuo leđa Sanaderu, on je okrenuo leđa svima nama. A što se tiče toga da me on izmislio… koliko je pomogao on meni, toliko sam ja njemu.

JANDROKOVIĆ O KOSOR 2010.: Prepoznaje se i vani antikorupcijska borba i uloga premijerke Jadranke Kosor. Njeni kritičari su vrlo neobjektivni.

JANDROKOVIĆ O KOSOR 2012.: Ja sam bio prvi iz Predsjedništva HDZ-a koji je rekao da je za promjene. Ne znam zašto gđa Kosor to govori.

JANDROKOVIĆ O KARAMARKU 2012.: Smatram da je Tomislav Karamarko najkvalitetnije rješenje za HDZ. Čovjek je s velikim političkim iskustvom i ima jasne političke i svjetonazorske stavove i kao osoba mi se dopao.

JANDROKOVIĆ O KARAMARKU 2016.: Ovo je politički kaos koji zaista treba završiti što je prije moguće. Ovo više ne izgleda ozbiljno i treba razmišljati zaista o dobrobiti ove države i dobrobiti građana te bi bilo dobro da ovo sve što prije završi.

JANDROKOVIĆ O PLENKOVIĆU 2016.: Ne vidim nikoga drugoga tko bi bio bolji kandidat za predsjednika HDZ-a od Plenkovića. U Plenkoviću vidim osobu koja je na kvalitetan način, kombinirajući svjetonazorske stvari i proeuropsku dimenziju, najbolje rješenje za HDZ.

JANDROKOVIĆ O PLENKOVIĆU  2018:   ?????????????


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

12 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

14 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

17 sati prije