Kategorije Vijesti

Jeziva prijetnje Daruvarčevoj žrtvi: ‘Sprema se pakao tebi, sestri i mami. Neću birati koju ću prvu …’

Širi dalje

Prijetnja je Loreni stigla danas nešto prije 18 sati na Instagramu: “Sada se, mala, pripremi za smrt. Izabrat ću koju ću prvu upucati pa je*at vam mater u pi*ku”



Daruvarčeva žrtva i njena majka trenutno su u prostorijama policije koja  zaprima kaznenu prijave zbog prijetnji, nakon čega će uslijediti policijski izvidi.

Darko Kovačević zvan ‘Daruvarac’, koji je 10. siječnja u Zadru nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora zbog brutalnog premlaćivanja 18-godišnje Zadranke, u nedjelju će biti pušten na slobodu.

Samo nekoliko dana nakon što su se mediji raspisali o puštanju nasilnika, Daruvarčeva žrtva danas je dobila novu prijeteću poruku na Instagramu.

Poruku prenosimo u cijelosti:

‘Sada se, mala, pripremi za smrt. Bit ćeš ubijena. Sprema vam se pakao. Vama trima u kući – tebi, sestri i mami. Spremajte se polako jer neće biti baš dobro. Izabrat ću koju ću prvu upucati pa je*at vam mater u pi*ku. Nećeš ići vanka kud je tebi volja. Ne samo ti, nego i tvoja familija. Mama i seka zna. Imat ćete strah veliki do kostiju, a sad ga pomalo već imate. A i moglo bi doći da neka od vas tri dobije ‘živčani slom’. Koštao te život masno. Tebi i seki i mami. Nećete proći baš dobro.

Prijatelj od Daruvarca, poz’.

Daruvarac do pravomoćnosti presude u pritvoru može ostati najviše mjesec dana, odnosno šestinu istražnog zatvora, pa će nakon nedjelje pravomoćnost presude čekati na slobodi.

Prije 10-ak dana ukinuta i obaveza prijavljivanja na policiju tri puta tjedno, zabrana prilaska oštećenoj djevojci, a vraćeni su mu i svi osobni dokumenti.

M. Marković/Foto;Instagram

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi daruvarac

Najnovije

Netko postavio kućicu na dječju plažu, sve ogradio i stavio natpis “Privatni posjed”

Uz plažu Valdarke na Velom Lošinju nikla je metalna ograda, a pored ograde netko je…

9 minuta prije

Maslinar uzvraća ljudima koji ga prijavljuju zbog gnoja: Dragi ilegalni graditelji…

Sandi Chiavalon, jedan od najpoznatijih istarskih maslinara, požalio se na Facebooku kako ga susjedi, za…

30 minuta prije

Milanović će potpisat produljenje mandata šefu tajne službe

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović potpisat će danas rješenje prema kojem Daniel Markić ostaje na…

2 sata prije