Kategorije Vijesti

Kolinda pozirala ispred Rimčeve Nevere u Dubaiju, fanovi oduševljeni

Širi dalje

Kolinda Grabar Kitarović je objaivla fotografije sa sajma Expo u Dubaiju. Bivša predsjednica pozirala je ispred Rimčeve Nevere u kariranoj haljini koja joj je naglašavala struk.



Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nerijetko svije brojne obožavatelje i pratitelje na društvenim mrežama obraduje fotografijama sa svojih poslovnih putovanja.

Nakon što je prije nekoliko tjedana sudjelovala na Halifax International Security Forumu u Kanadi, sada je došao red na Dubaiju, gdje se Kolinda uputila na svjetsku izložbi Expo 2020 Dubai.

Na svom Facebook profilu objavila nekoliko fotografiju, a jedna se našla i na Instagramu. Za dolazak na impozantnu kulturnu i poslovnu manifestaciju Kolinda je hrabro posegnula za poslovnim chic izgledom i time napravila popriličan zaokret u svom modnom izričaju.

Tako se ovog puta poigrala stajlingom koji kombinira modnu klasiku i trendove – bezvremensku košulju haljinu midi duljine i kariranog uzorka koji se ove sezone ponovno vratio kao veliki modni trend. Haljina klasičnog kroja, midi duljine i kratkih rukava nenametljivo je isticala Kolindinu vidljivo vitkiju figuru, a pojas u struku dodatno je naglasio siluetu.

Na sajmu Kolinda je pozirala i pokraj najveće atrakcije, Rimčeve Neverel i ispred hrvatskog paviljona. Obožavatelje je oduševi njezin izgled, što su i pokazali brojnim komplimentima u komentarima.

“Izgledaš sve bolje i bolje”, “Top”, “Predivna haljina”, poručili su joj simpatizeri u komentarima na Twitteru.

“Nevjerojatna žena borac hrabra uspješna školovana daje snagu svim ženama da se može trudom i radom postići uspjeh.”

“Svakim danom ljepša i ljepša. Jedna i jedina naša draga Kolinda… Moja jedina predsjednica.”

Kolinda je nedavno i fotografijama iz Kanade privukla pozornost na društvenim mrežama, a oglasila se i tijekom posjete francuskog predsjednika Emmanuela Macrona Hrvatskoj.

“Dobrodošao u Hrvatsku, dragi Emmanuel Macron! Dobro došao! Žao mi je što te ne mogu vidjeti jer nisam u Hrvatskoj. Želim ti ugodnu i plodnu posjetu. Sve najbolje vama i divnim ljudima Francuske! Tvoja prijateljica Kolinda”, poručila mu je tad na Twitteru.

Dubai Expo je jedna od najposjećenijih svjetskih izložbi, a ove godine očekuje se da će je posjetiti oko 25 milijuna ljudi. 

Hrvatski paviljon osmislio je poznati arhitekt Ante Vrban.

“Pod je replika bračkog kamena. Imamo živu maslinu u paviljonu. Jadransko more je display utopljen u pod i tu je senzacionalna Rimac Nevera kao trenutno znanstveno i tehnološki najnapredniji automobil i najbrži na svijetu”, rekao je Vrban.

#expo2020dubai
#nevera
EXPO 2020 Croatia
Croatia Full of life
Rimac Automobili

Objavljuje Kolinda Grabar-KitarovićSubota, 11. prosinca 2021.

“Drugi dio paviljona je multimedijalni dio u kojem su napravljene umjetničke projekcije koje obilježavaju velike umove inspirirane Hrvatskom. Naš paviljon se i zove Croatia Inspiring Great Minds. To su veliki umovi koji su stvarali i mijenjali svijet sa svojom inovacijom i znanošću”, dodao je.

Dubai Expo otvoren je za posjetitelje čak šest mjeseci.

M.M. /Foto: Twitter


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Povratnička inicijativa: Cilj je vratiti 500 tisuća Hrvata iz dijaspore u domovinu

Došli smo na 3,7 milijuna stanovnika u Hrvatskoj i 3,5 milijuna Hrvata izvan države, a…

5 minuta prije

Analitičar: Grbin ima šanse za sastaviti Vladu kao Hajduk za titulu

Politički analitičar Jerko Trogrlić komentirao je pregovore nakon izbora. Trogrlić je odgovorio na pitanje je li…

19 minuta prije

Završeni pregovori HDZ-a i DP-a: ‘Još nema dogovora oko većine’

Završio je sastanak u HDZ-a i Domovinskog pokreta održan Banskim dvorima. Iz obje stranke su…

25 minuta prije