Kategorije Vijesti

Milanović izvrijeđao portal Index: To su militantni pokvarenjaci

Širi dalje

Predsjednik Zoran Milanović danas se na Facebooku obrušio na novinara i kolumnista Borisa Dežulovića. Za Dežulovića napisao: “Na njegovu sreću, rođen je i živi u ekstatičnom bonusu Dalmacije. Tamo i budale djeluju bistro.”



Ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama, mnogi su ove Milanovićeve rečenice doživjeli kao vrijeđanje Dalmacije i Dalmatinaca.

Portal Index je nakon toga objavio anketu u kojoj su pitali čitatelje je li Milanović danas izvrijeđao Dalmatince. U anketi je do trenutka objave ovog tekst glasalo više od 11 tisuća ljudi, od čega 53 posto smatra da je Milanović u odgovoru Dežuloviću izvrijeđao Dalmatince.

Na tu anketu uslijedio je odgovor Milanovića na Facebooku:

“Pokvarenjaci s Indexa postavili su svojim čitateljima pokvareno, sugestivno-kapciozno i manipulativno anketno kvazi-pitanje: je li Milanović danas izvrijeđao Dalmatince?” napisao je predsjednik.

“Samo pomisao da bih takvo što priuštio ‘soju’ kojem i sam pripadam i čime se ponosim debilna je. Čitajući prije objave još jednom tekst koji sam napisao, uočio sam da bi rečenicu o ‘ekstatičnom bonusu Dalmacije’ netko pokvaren mogao zlorabiti sugerirajući i takvo bolesno tumačenje. I hotimice ostavio tekst netaknutim.

Ostavio sam ‘tamo i budale djeluju bistro’, nisam htio napisati ‘tamo su i budale bistre’. Da vidim tragove u snijegu…”, stoji u Milanovićevu statusu.

“Naravno, Index je uvijek tu da istakne nebitno, ne bi li prikrio bitno. Militantni, neobjektivni i nasilni, isključivi i novinarski polućoravi, sugerirali su nemoguće, da bi prigušili važno: da je njihov Dežulni suradnik Ragnar iz Piska običan lažov. Dalmatinci su puno bistriji od ekipe s Indexa”, napisao je predsjednik.

“Sada postavite znanstveno pitanje Dalmatincima: Je li Milanović danas izvrijeđao indexlije?” zapitao se Milanović na kraju.

M.M: /Foto: epa


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vučemilović: “Oni su dva puta doveli HDZ na vlast pa ih nitko nije zvao žetonima”

Sve su jasniji obrisi nove parlamentarne većine. Detalji se još ne znaju. Tko će je…

19 minuta prije

Vrkljan pisao Grbinu: Raskrinkao sam tvoju podavlu “desnim strankama”

Nakon što ga je prozvao na press konferenciji Milan Vrkljan bivši saborski zastupnik, uputio je…

1 sat prije

Alen Vitasović ogorčen na Hajduk: “Hvala Ti ča mi svako lito s*ebeš”

Nakon poraza od Varaždina  na Poljud, Alen Vitasović poslao je vrlo ljutitu poruku splitskom nogometnom…

10 sati prije