Kategorije Vijesti

MOST-ovci uzvraćaju: Stipe Gabrić Jambo je u strahu jer više ne može pljačkati hrvatski narod

Širi dalje

Mostov zastupnik Miro Bulj reagirao je na izrečene kritike Stipe Gabrića Jambe, bivšeg gradonačelnika Metkovića,koji se nakon sjednice Predsjedništva HSS-a obrušio na čelnike Mosta Božu Petrova i Nikolu Grmoju nazvavši ih “običnim bleferima”, Most “molitvenom sektom”, a Metković “pograničnom kasabom”.



“Stipe Gabrić Jambo, ostali profiteri i prevaranti su razočarani MOST-om jer ne mogu krasti i pljačkati hrvatski narod kao što su to po komodu radili zadnji 25 godina.
E, pa NE-ĆE-TE!”

Stipe Gabrić Jambo, ostali profiteri i prevaranti su razočarani MOST-om jer ne mogu krasti i pljačkati hrvatski narod kao što su to po komodu radili zadnji 25 godina.E, pa NE-ĆE-TE!#BašZatoMost

Posted by Miro Bulj on 9. siječnja 2016

 

Nikola Grmoja, glasnogovornik i član Nacionalnog vijeća Mosta, piše da su Jambine tvrdnje o Boži Petrovu netočne:

“Jambo kaže da je Petrov prepoznat i kao blefer od strane građana Metkovića, što je apsolutna neistina – da je dobio 700 preferencijalnih glasova. Petrov je dobio 2.585 preferencijalnih glasova, čak 700 više od generala Damira Krstičevića, koji je nosio listu Domoljubne koalicije”, istaknuo je Grmoja.

“Gabrić mi je izgledao jako uznemiren, uzjapuren tako da je očita kod njega velika nervoza. Pretpostavljam zbog čega, jer mislim da će s ovim što Most namjerava napraviti i što će se događati konačno odgovarati oni koji su se na bilo koji način ogriješili o državni ili o gradske i općinske proračune”, rekao je Grmoja Hini upitan kako komentira Jambovo obrušavanje na njega i čelnika Mosta Božu Petrova.

Grmoja zaključuje da je “gospodin Jambo očito pogubljen i u strahu zbog onoga što bi se moglo događati sa svima onima koji su sudjelovali u kriminalnim i koruptivnim radnjama”.

D. Lukić/Foto:


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Srušen svjetski rekord u skijaškim skokovima. Pogledajte let od 291 metara

Japanski  skijaš-skakač Ryoyu Kobayashi postavio je na Islandu neslužbeni svjetski rekord preletjevši 291 metar, što…

6 sati prije

Jurčević: ‘Vidim se kao ministra kulture, Hasanbegović nije u igri’

Pregovori za formiranje nove parlamentarne većine i nove vlade nastavljaju se u ponedjeljak, a još…

7 sati prije

Tužan prizor omiljenog mjesta bogatih. Hotel je ostao bez glavne atrakcije

Na jednoj od slikovitih serpentina koje se uspinju prema Furkapassu, alpskom prijevoju u južnoj Švicarskoj, na nadmorskoj…

8 sati prije