Kategorije Vijesti

NESLUŽBENO: Helikopter je pao jer se zapetljao u Zip Line sajlu

Širi dalje

Na području Pakova sela u Šibensko-kninskoj županiji se srušio mađarski vojni helikopter. Pronađena su dva tijela članova posade dok se za trećim traga, potvrdio je Hini pročelnik Hrvatske gorske službe spašavanja Josip Brozičević.



Pronađena je i olupina nestalog mađarskog vojnog helikoptera u kanjonu rijeke Čikole na području između Pakovog Sela i Miljevaca

Na terenu su pripadnici HGSS-a, policije i vatrogasaca, rekao je Brozičević. Napominje da se mađarski vojni helikopter na tom području nalazio na obuci.

Iz Ministarstva obrane RH (MORH) ranije danas su priopćili kako su u potragu za vojnim helikopterom koji se srušio na području Pakova sela u Šibensko-kninskoj županiji, uključeni helikopter Mi-171 Sh iz Divulja i avion Pilatus Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ).

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji, pilot nije uočio sajlu od ‘Zip Linea‘ te je zapeo za nju. Letjelica je pala i odmah se zapalila.

Glasnogovornik PU šibensko-kninske je rekao da su i policijske ekipe na terenu te da se  kasnije očekuje više informacija

– Nadležne službe će dati priopćenje kad budu raspolagali informacijom, to je sve što Vam zasad mogu reći – rekao  je Šime Pavić.


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Prošlo ljeto bilo je najtoplije u zadnjih 2000 godina

Prošlogodišnje ljeto na sjevernoj polutki bilo je najtoplije u 2000 godina, prema novoj studiji objavljenoj…

20 minuta prije

Slika Claudea Moneta na aukciji prodana za gotovo 35 mil. dolara

Slika  Claudea Moneta prodana je za gotovo 35 milijuna dolara na aukciji u srijedu navečer,…

38 minuta prije

Baby Lasagna: Ne mogu prihvatiti 50.000 eura! Molim Plenkovića da taj novac donira

Baby Lasagna oglasio se nakon što mu je vlada odlučila dati 50.000 eura.  Premijeru Andreju…

1 sat prije