Kategorije Vijesti

NIKOLA KAJKIĆ: ‘Optuženik za zločine na Ovčari prijeti mi našom tajnom službom’

Širi dalje

“Dragi prijatelji, nažalost put do istine je sve teži”, zavapio je na Facebooku Nikola Kajkić, bivši policijski istražitelj ratnih zločina na Ovčari, smijenjen u srpnju 2018. godine, i objavio poruke koje je primio od Milorada Pejića, optuženog za ratne zločine na Ovčari.



“Odlučio sam s Vama podijeliti današnje poruke upozorenja koje mi je putem sms-om uputio MILORAD PEJIĆ optuženik za ratni zločin na Ovčari pred specijalnim sudom u Beogradu”, piše Kajkić i nastavlja.

“Naime nakon nedavno objave članka u dnevnom listu 7dnevno, kojeg je izvrsni novinar Marin Vlahović napisao temeljeno sa javno dostupnih podataka sa stranica Haškog suda i engleskih portala, dobio sam ozbiljne prijetnje po svoj život iz srbije preko posrednika a čiji je autor očito sada bio Milorad Pejić, a nastavno svemu tome danas mi Milorad Pejić putem sms poruka sa svog broja 0038591 7948914, obratio i upozorava me odnosno prijeti….

Svjestan sam da me vlast u RH- MUP, DORH kao i obavještajna službe neće zaštiti, mđutim njihova zaštita mi kao takova u ovom trenutku niti ne treba s obzirom na njihov način rada i opstrukcija koje rade…. usudim se javno progovoriti… pa pobogu meni MILORAD PEJIĆ, kao Optuženik za ratni zločin u Vukovaru, PRIJETI SA SOA, nasom obavjestajnom službom, za koju ćete pročitati u porukama da ih je obavijestio…. i da s njima surađuje pa se pitam kako takav čovjek može surađivati sa obavještajnom službom i kako oni mogu takvu osobu štiti…i sa takvom osobom surađivati, njegove poruke prema meni glasi da ću ja imati problem, pa evo svjedoci ste svi, sve sto mi se dogodi u narednom periodu u vidi odgvornosti za zlodjelo prema meni pripada Miloradu Pejiću njegovoj obitelji i SOA-i koju je obavijestio ….. da me riješe…. da se zna!

Za nekoliko dana ću javno reći tko je i što je radio na Ovčari Milorad Pejić… do sada nisam s nikim o tome razgovarao, a za par dana neka drži gaće, znam da ga vlast u RH nece goniti, ali možda narod hoće….

Molim Vas dijelite ovo… sad sve ovo postaje preozbiljno!!! Vrijeme je za istinu!”, objavio je Kajkić.

 

Kajkić, koji je kao policajac vukovarsko-srijemske policije istraživao ratni zločin u predmetu Ovčara, suspendiran je u srpnju 2018. godine ” zbog teške povrede službene dužnosti”, kako su objavili iz MUP-a, a on je prozvao Ministarstvo unutarnjih poslova da je zloupotrijebilo njegov rad na tom predmetu kako bi inkriminiralo cijeli posao.

U tijeku su sudski postupci vezani za taj slučaj.

M. Marković/Foto:pxll/facebook

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Hrvatska pošta lani isporučila 15 milijuna paketa, dobit 25 mil. eura

Hrvatska pošta je u protekloj godini zabilježila povećanje prihoda i neto dobiti što je rezultat…

43 minute prije

Preminula Manca Košir, pamtimo ju po liku Janice iz kultnog filma “Breza”

Poznata slovenska novinarka i glumica Manca Košir preminula je u 77. godini, objavili su slovenski…

59 minuta prije

Talijani pišu: Dinamo bi ovog ljeta mogao ostvariti najveći transfer u povijesti

Dok se Dinamova momčad priprema za derbi s Rijekom (nedjelja, 19.30 sati), dio inozemnih medija…

1 sat prije