Kategorije Vijesti

Objavljeno tko je Srpkinja osuđena na zatvor zbog veličanja četnika

Širi dalje

Na Facebook profilu Velimira Bujanca je objavljn identitet žene koja je dobila 15 dana zatvora zbog veličanja tzv. Republike Srpske Krajine.



Bujanec je u objavio da žena koja je veličala RSK i za to dobila 15 dana zatvora nosi isto ime kao vratar kanadske nogometne reprezentacije.

“Imenjakinja i prezimenjakinja Milana Borjana dobila 15 dana zatvora zbog širenja mržnje prema Hrvatima! Iz izvora bliskih kninskom redarstvu, redakciji Bujice potvrđen je identitet uhićene 43-godišnjakinje koju se sumnjičilo za izražavanje mržnje prema Hrvatima i Hrvatskoj na društvenim mrežama”, napisao je.

Šibenska policija je ranije objavila kako je “provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičena 43-godišnjakinja, koja prebiva na području Srbije, na društvenim mrežama, iz mržnje objavljivala sadržaje koji vrijeđaju nacionalne osjećaje građana Republike Hrvatske (fotografije i glazbeni sadržaj) i veličaju nepostojeću teritorijalnu tvorevinu”.

Rodom iz Plavnog kod Knina

Bujanec je naveo kako je Milana Borjan rodom iz Plavnog pored Knina, a kazao je da je od tamo i “nedavno uhićeni ‘pevač’ Rajko Lalić, koji je nastupao po dernecina raznih srpskih udruga s Banovine i Dalmacije (povezanih sa SDSS-om)”.

“Zanimljivo je da Milana Borjan nosi isto ime i isto prezime – kao i golman nogometne reprezentacije Kanade, notorni Milan Borjan, poznat po provociranju hrvatskih navijača u Kataru – koji mu nisu ostali dužni…

Za sada našoj redakciji nije potvrđeno (niti demantirano) da su Milan i Milana Borjan u rodbinskoj vezi, iako su oboje iz okolice Knina, a kako sada vidimo – oboje su skloni vrijeđati Hrvate i svojatati hrvatski državni teritorij. Borjan je to također činio javno, ali bez ozbiljnijih zakonskih posljedica”, napisao je Bujanec.

R.I. /Foto: Facebook


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Što je uzrok pada Milanovićevog rejtinga? “To mu je upozorenje da je pretjerao”

Prvi put u protekle tri godine Andrej Plenković je pozitivniji političar od Zorana Milanovića. Pretekao…

3 sata prije

Hrvati ne mare za Tita, Bošnjaci ga obožavaju, Srbi ga žele iskopati

‘Zabranjeno je gajiti dobre uspomene na Tita i njegovu Jugoslaviju’, tako list Neue Zürcher Zeitung…

4 sata prije

Severina prozvala HDZ i DP: “Nezamislivo, to nema nigdje osim u Hrvatskoj”

Severina Vučković pridružila se europskoj građanskoj inicijativi @myvoicemychoiceorg, koja se zalaže da se svakoj stanovnici…

4 sata prije