Kategorije Vijesti

Organizatori: Zbog linča desničara odgođen sado-mazo festival na dan pada Vukovara

Širi dalje

Zastupnik Suverenista Marko Milanović Litre obavio je na svom Facebook profilu da je odgođen “sado-mazo” festival kojeg je sufinancirao Grad Zagreb.



“Festival koji je bio ništa manje od vrijeđanja našeg nacionalnog identiteta je odgođen. I da se razumijemo – ovo je pobjeda svake Hrvatice i Hrvata koji cijeni našu povijest, našu kulturu i naše dostojanstvo.

Događaj je odgođen jer smo reagirali na vrijeme, hrvatski narod je ustao na moj poziv i rekao “Dosta je!” Hrvatska i Zagreb zaslužuju bolje”, objavio je Milanović Litre.

Njegovu objavu organizatori fetiš festivala su nazvali nazivaju “medijskim linčem”. Na svojim Facebook stranicam objavili su su kratko priopćenje u kojem objašnjavaju zašto je festival odgođen.

“Radi sigurnosti svih vas posjetitelja i naših izvođača, nakon jučerašnjeg nezapamćenog medijskog linča od strane pojedinih konzervativnih portala na udugu SM-Art Hrvatska, odlučili smo datum održavanja 4. WIITWD festivala pomaknuti s 18. studenog na neki drugi dan.

O tome ćemo napisati obavijest na našim mrežnim profilima čim definiramo novi datum.Trenutno smo obustavili distribuciju ulaznica, ali ostalo ih je još dovoljno, te će svi zainteresirani za naš festival i privatni rođendanski party udruge SM-Art Hrvatska na vrijeme doznati kada će se i gdje opet moći nabaviti ulaznice.

Hvala svima na razumijevanju”, ističe udruga SM-Art Hrvatska koja je organizator spornog festivala.

R.I. /Foto: facebook


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Sabor sa 79 glasova potvrdo novu vladu Andreja Plenkovića

Mjesec dana od izbora Hrvatska je dobila novu Vladu, treću kojoj je na čelu Andrej…

6 minuta prije

Plenković u Saboru: Ostajem još dugo s vama. I opet ću vas pobjediti

Više od 80 zastupnika javilo se u petak za replike budućem premijeru Andreju Plenkoviću nakon…

14 minuta prije

Plenković: Vidjet ćemo zašto je tjednik Novosti problematičan

Premijer Andrej Planković rekao je u petak tijekom predstavljanja programa vlade u Saboru da će…

20 minuta prije