Kategorije Vijesti

Ovo je četvorka koju traži policija! Duge cijevi blokirale cijelo područje Solina

Širi dalje

SPlitska  policija objavila je fotografije četvorice muškaraca koje traži u vezi s današnjom pucnjavom u Splitu u kojoj je iz pištolja propucan poznati kriminalac Josip Čubelić (36).



Policija moli građane da ako imaju saznanja o osobama s fotografije ili gdje se nalaze da o tome obavijete najbližu policijsku postaju ili da dojave na broj telefona 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-maila splitsko-dalmatinska@policija.hr.

Sva četvorica se smatraju naoružanim i opasnima i poznati su otprije policiji. Radi se o: Jerku Radiću, Alenu Radiću, Nenadu Petraku i Anti Varnici, piše Slobodna Dalmacija.

Slobodna piše i da su dvojica od njih rodbinski povezani te da se radi o nećaku i stricu. Kako obojica stanuju na području Solina, upravo stoga je glavnina policijskih snaga usmjerena tamo. Blokade su na rotoru na ulazu u Solin, a opkoljena je bila i obiteljska kuća na Mezanovcima.

Policija nastavlja potragu

U međuvremenu, splitska policija nastavlja potragu za napadačem koji je pucao na 36-godišnjaka i nanio mu prostrjelnu ranu noge.

Ozlijeđeni muškarac je u splitskoj bolnici i izvan je životne opasnosti, rekli su u policiji.

Dojavu o pucnjavi u splitskoj ulici Put Skalica policija je dobila popodne, nešto prije 16 sati te je odmah izašla na mjesto događaj i obavila očevid. Lokalni mediji su naveli da je u pucnjavi ranjen Josip Čubelić zvani Čuba, policiji dobro poznat, koji je svojedobno osuđen za pokušaj ubojstva Aleksandra Dimitrova zvanog Aco Rus.

Slobodna Dalmacija večeras javlja da su pripadnici jedinice interventne i specijalne policije opkolili su kuću u Mezanovcima, predjelu u Solinu. Na fotografijama koje posjeduje vide se specijalci s dugim oružjem uperenim u kuću.

Policija i dalje intenzivno traga na napadačem na Josipa Čubelića. zbog rigoroznih policijskih kontrola prema izlazima na autocestu i Zagoru stvorile su se ogromne gužve. Čitatelji nam šalju fotografije s rotora na Bilicama i Solina.  Zatvorena je i stara kliška cesta.

Na društvenim mrežama javljaju i kako je “sve živo blokirano” i kako se svaki automobil na potezu Klis-Kočinje Brdo detaljno pretražuje. Pregledavaju i dokumente vozača i njihovih suputnika.

Mnogi su ogorčeni zbog zastoja, pa dobivamo i ovakve poruke:

“Je li ovo normalno? 2 djece u autu gladno i žedno, 6 i 4 godine”…

“Više od sat vremena s ditetom od 5 miseci čekamo u koloni na Klisu radi nesposobnosti MUP-a. Ovo je sramota!!!”…

R.I./ Foto: mup.hr


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Stanković otkrio tko mu dolazi u emisiju. “Moja omiljena političarka, jedva čekam”

Aleksandar Stanković na Facebook profilu emisije najavio je ovotjednu gošću emisije Nedjeljom u dva. Gošća…

31 minuta prije

Raspudić: Prije bih se poturčio nego podržao ovakav HDZ

Nino Raspudić danas je na N1 televiziji govorio o pregovorima o sastavljanju većine i raskol u…

1 sat prije

Glavni tajnik DP-a objavio fotke s obiteljske proslave

Glavni tajnik Domovinskog pokreta Josip Dabro objavio je na Facebooku fotografije s krizme svoga sina.…

2 sata prije