Kategorije Vijesti

Ovo je Šerif H., bjegunac iz Zagreba: Visok je 185 cm, ima dvije tetovaže

Širi dalje

Zagrebačka policija objavila je sliku 22-godišnjeg  ŠerifaHrustića koji je u srijedu u Zagrebu pobjegao dok ga je policija vodila na ispitivanje.



Šerifa Hrustića su policajac i policajka u srijedu 18. kolovoza policijskom maricom vozili u Zagrepčanku na ispitivanje pred tužiteljima, ali se otrgnuo i pobjegao s lisicama na rukama

Hrustić je tražena osoba u Hrvatskoj, ali i na teritoriju Slovenije. Naime, njegovo je ime na slovenskoj tjeralici već neko vrijeme, a kako doznajemo, Slovenija ga traži zbog jednog razbojništva u kojem je imao glavnu ulogu.

“U srijedu, 18. kolovoza 2021. godine oko 15.30 sati na Trnju, Savska cesta, muškarac starosti 22-godine počinio je kazneno djelo ‘Prisila prema službenoj osobi’ na štetu policijskog službenika Policijske uprave zagrebačke nakon čega se dao u bijeg.

 

Radi se o muškoj osobi starosti 22 godine, srednje tjelesne građe, visine oko 185 cm, smeđih očiju, prema dostupnim informacija ima tetovažu s unutarnje strane desne nadlaktice u oblika natpisa ‘Hanna’ i na desnom ramenu ‘Alia’.

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste policiju na broj 192″, objavila je policija.

Napadnutom policajcu liječnička pomoć pružena je KBC Sestre milosrdnice, a policija utvrđuje sve okolnosti događaja. Sve raspoložive policijske snage angažirane su u intenzivnoj potrazi za 22-godišnjim bjeguncem, dodao je PUZ.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović izvijestio je u četvrtak kako policija intenzivno traga za bjeguncem po zahtjevu Interpola i da je bjegunac kriminalno orijentiran prema imovinskim deliktima.

Foto: mup.hr


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

8 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

10 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

13 sati prije