Kategorije NaslovnaVijesti

Policija potvrdila da je Bujanec kazneno prijavio Stipu Milanovića zbog prijetnje ubojstvom

Širi dalje

VELIMIR Bujanec, poznati novinar, urednik i voditelj  televizijske emisije Bujica, koja se tri puta tjedno emitira na Osječkoj televiziji, a prenosi je još 12 tv stanica, kazneno je, zbog prijetnji smrću, prijavio Stipu Milanovića, oca premijera Zorana Milanovića.



“O mojim sinovima pričaš gluposti. Rekao sam Kreši da te treba prebiti…” prijetnja je koju je premijerov otac uputio u subotu Velimiru Bujancu.

Bujanec je o prijetnjama izvijestio na svome profilu na Facebooku, navodeći i da ga je policija slala od postaje do postaje prije no što su zaprimili prijavu te da su ga tjerali da potpiše izjavu o tajnosti izvida, što je on odbio.

U policiji su potvrdili da su zaprimili Bujančevu prijavu protiv Stipe Milanovića zbog prijetnje, no o detaljima prijave nisu htjeli govoriti. Kazali su da su izvidi u tijeku, a ostale Bujančeve navode nisu htjeli komentirati.

Prema članku 206.f Zakona o kaznenom postupku izvidi su tajni, a osoba koja u njima sudjeluje obavještava se da je odavanje sadržaja izvida kazneno djelo.

D. L. /foto;facebook V.B.


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Zvonimir Hodak: Rijeke pravde postale su potočić, a Most je odletio u zrak

Hrvatski rašomon ide dalje. Svaka stranka ima svoje viđenje buduće vlade i vlasti. Izgleda kako…

15 minuta prije

Silvijo Čabraja: Mogli smo unakaziti Rijeku

U posljednjem susretu 32. kola HNL-a nogometaši Lokomotive su kao domaćini u Kranjčevićevoj ulici svladali Rijeku 3-1 (2-0) te će iduće…

32 minute prije

HGK: Rastu investicije u vinarstvu, ali treba urediti tržište i pojačati promociju

U sektoru  vinarstva zadnjih godina rastu investicije u vinarije i opremu, no potrebno je više…

1 sat prije