Kategorije Vijesti

Preminuo pješak na kojeg je naletio pjevač Saša Lozar. Obitelji pokojnika nije se javio

Širi dalje

Nikola Marinković (86), na kojeg je Mercedesom naletio Saša Lozar, preminuo je prije tjedan dana u bolnici. Njegova kći Sanja Županić (53) je shrvana. Lozar je dosad uopće nije kontaktirao.



“Shrvana sam i teško mi je. Istodobno sam razočarana, jer otkad je Saša Lozar naletio automobilom na mojeg oca, nije nas se udostojio nazvati i pokazati suosjećanje. Vidjet ćemo što ćemo dalje poduzeti – rekla je za 24sata Sanja Županić (53), kći preminulog Marinkovića.

Podsjetimo, Saša Lozar naletio je automobilom 18. veljače na Selskoj cesti u Zagrebu na Nikolu Marinkovića (86) dok je prelazio cestu. Navodno je išao u Dom za starije na Trešnjevci, gdje je svakodnevno ručao.

U teškoj prometnoj nesreći starac je slomio obje lopatice, četiri rebra, obje noge i zdjelicu, a zadobio je i nagnječenje mozga

– Pročitala sam da mi je tata pretrčavao cestu i to je smiješno. Moj tata se vrlo teško kreće uz pomoć štapa i ne može pretrčati niti metar. Zbog toga bih voljela da mi se Saša javi i ispriča mi kako se sve dogodilo. Otac mi je u teškom stanju i možda više neću imati priliku razgovarati s njim – rekla je tad očajna Marinkovićeva kći.

Preminuli Marinković je u mladosti bio državni prvak u kuglanju te, do prije nekoliko godina, tajnik Kuglačkog saveza Grmoščica. Na Trešnjevci je živio s unukom, koji je skrbio o njemu. Osim njega, imao je još troje unučadi. Bio je geodet po profesiji te je zbog posla prešao pola svijeta. Radio je za tvrtku koja je u Africi, Iranu i Jugoslaviji trasirala plinovode i crtala karte.


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vesna Pusić: DP je sigurnosno opasan za Hrvatsku. Milanović mora reagirati!

Bivša ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić komentirale je pregovore nakon izbora. Tvrdi da je domaća…

3 sata prije

Plenković: Načelno imamo 83 ruke, a Nina je suho zlato. Bit će u idućoj Vladi

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovao je na svečanom otvorenju nove zgrade Srednje škole Čakovec, a…

7 sati prije

Ministrica o uhićenju pomoćnika: Spriječili smo pokušaj prevare od 3.2 mil. eura

Nakon nove akcije EPPO-a u kojoj su uhićeni bivši pomoćnik ministrice, bivši dekan i bivši profesor…

10 sati prije