Kategorije Vijesti

REAGIRALI IZ KRAŠA: “Bernardić laže i svjesno obmanjuje javnost!”

Širi dalje

Iz Kraša su priopćenjem reagirali na izlaganje predsjednika SDP-a Davora Bernardića u Saboru, kojim je obrazložio prijedlog za pokretanje povjerenja Vladi zbog slučaja Agrokor. 



Optužujući premijera Plenkovića da je pisao lex Agrokor pogodujući Ivici Todoriću, Bernardić se, među ostalim, referirao  i na članove Privremenog vjerovničkog vijeća (PVV), posebice na Maricu Vidaković, prokuristicu Kraša.

Ramljak je dvije godine bio njen konzultant, dakle osoba njenog najvećeg povjerenja. Jesu li u Krašu vježbali za slučaj Agrokror, upitao je Bernardić i ustvrdio da većina u vjeću nije slučajna i da Plenković ne može objasniti da je to pošteno i slučajno.

“Kategorički odbijamo sve iznesene insinuacije predsjednika SDP-a vezane uz vođenje poslovanja Kraša d.d. kojima potpuno neosnovano i neodgovorno dovodi u pitanje zakonitost poslovanja kompanije.

Smatramo nedopustivim da se u Hrvatskome saboru, najvažnijoj državnoj instituciji, olako izgovaraju neistine koje narušavaju ugled i vrijednost jedne od najvećih hrvatskih prehrambenih kompanija i svjesno obmanjuje javnost”, stoji u priopćenju Damira Bulića, predsjednika Uprave Kraša.


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Bez hrvatskih sudaca na Euru, Slovenaca čak sedam, dvojica iz BiH

Sve nam je bliže Europsko prvenstvo koje se održava u Njemačkoj od 14. lipnja do…

16 minuta prije

Čabraja: Rijeka se bori za titulu, a nama je utakmica važnija nego Rijeci

Silvijo Čabraja, trener Lokomotive, najavio je utakmicu protiv Rijeke, vodeće momčadi prvenstva. Utakmica je važna…

1 sat prije

Raspudići ostaju bez novca iz Sabora, ali ima štos da Mostu uzmu 532.000 eura

Nakon najave da napuštaju Most i prelaze u nezavisne zastupnike, bračni par Raspudić, Marija Selak…

2 sata prije