Kategorije Vijesti

RETARDI BOLESNI: Omiljena Fejs stranica šefa SDP-a objavila nož pod grlom Luke Modrića

Širi dalje

Facebook stranica “Di su pare” objavila je fotografiju kartonske replike kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića sa skalpelom ispod vrata.



Na objavu je upozorio je  ratni snimatelj HRT-a za Dražen Travaš na svom Facebooku. Napisao je da osim te stranice “treba prijaviti i Facebook jer negira da se ovom objavom potiče i odobrava klanje, po uzoru na ISIL, kapetana hrvatske nogometne reprezentacije”.

Facebook je u nekoliko navrata bio  blokirao stranicu “Di su pare?” zbog govora mržnje, a oni sami su priznali da su pretjerali

O gašenju Facebook stranice ‘Di su pare?’ razgovaralo i u Saboru, a najviše se u toj raspravi istaknuo Davor Bernardić. Mnogi su čelnika SDP-a zbog toga kritizirali, čak i ismijavali, govoreći da uopće ne razumije kako funkcionira Facebook.

Objavom Modrića s nožem  ispod vrata izazvali su brojne negativne komentare, ljudi su ih prozvali za pozivanje na “monstruozno nasilje klanjem (nož na grlu našeg poznatog nogometaša).

Nekoliko dana ranije o objavili su fotomontažu na kojoj su objesili Luku Modrića.

“Nož pod vratom, ne vidim da se netko smije. Ovo se može shvatiti i kao otvorena prijetnja i utuživo je, a da ne govorim o uvrnutom i odlutalom i zavedenom umu kojemu ovakve poruke predstavljaju nekakav bunt ili što već i koji očito nije svjestan svoje gluposti. Ovo više nije šala”, stoji u jednom komentaru.

“Vidim da su lajkali neki clanovi sdp-a,mozda ih je oteo Nenad Stazic i nakon strasnog mucenja prislio da lajkaju”, upozorava se u drugom komentaru.

“W T F ?!?!
Jedno je biti protiv korupcije i jednog lika ali mahati nekome sa čakijom pod vratom je krajnje morbidno a o navijanju protiv reprezentacije države u kojoj živiš je nešto što zaslužuje pljuvačinu na najjače i veliki dislike”.

” I ovo je nekome smiješno?Imao je Luka Modrić i njegova obitelj “nož pod vratom”Kad su bježali pred vama sličnima iz svog doma. Retardi bolesni.”

“Ovo je govor mržnje i u neku ruku mješanje politike u sport. Sram vas može biti. Zbog ovakvih objava bi vas i ja ugasio.”

MP/foto:Facebook


Širi dalje
Komentiraj

Najnovije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

3 sata prije

Plenković o internoj anketi, pregovorima s DP-om i susretu s Milanovićem: Sve ste vidjeli…

Premijer Andrej Plenković rekao je u srijedu u Okučanima nakon obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene operacije…

3 sata prije

Milanović i Plenković u Okučanima, nad Hrvatskom lete Rafalei

Budnicom Orkestra Oružanih snaga ulicama Okučana u srijedu ujutro je počelo obilježavanje 29. obljetnice Vojno-redarstvene…

5 sati prije