Kategorije Vijesti

Riješen misterij djevojke u bijelom: “Ovo je slučajnost za nevjericu!’

Širi dalje

Mediji u Srbniji pišu da je policija je riješila misterij djevojke u bijeloj vesti koja se pojavljuje na snimci koju je nadzorna kamera snimila u noći nestanka Mateja Periša.



Na snimci se prvo vidi  mladić u majici s kratkim rukavima i, najverojatnije, bijelim tenisicama. Nekoliko sekundi kasnije istom ulicom, samo u kontra smjeru, trči mladić sličnog izgleda, u majici kratkih rukava, ali s crnim tenisicama, a pokraj njega djevojka obučena u bijelu vestu.

Blic piše da je policijskom istragom je utvrđeno da se radi o dva različita mladića – jedan je Matej Periš koji se pojavljuje na početku snimke, a drugi je njegov svojevrsni “dvojnik” koji se slučajno našao u istoj ulici u tom trenutku.

Izvor “Blica” objašnjava da je utvrđeno da drugi mladić nema nikakve veze sa slučajem nestanka Mateja Periša, kao ni osoba u bielom koja trči pored njega i da su se slučajno zatekli u Travničkoj ulici nekoliko sekundi nakon što je tuda protrčao mladi Splićanin.

– Radi se o velikoj slučajnosti da su se u hladnoj noći dvojica mladića toliko sličnog stasa i oblačenja trčeći mimoišla u razmaku od nekoliko sekundi. O velikoj slučajnosti, ali ipak samo slučajnosti – kaže sagovornik “Blica”.

Dodatnu zabunu je ranije unosila činjenica da se u trenutku objavljivanja snimke mislilo da je Periš u noći nestanka nosio crne tenisice s bijelim đonom, jer su tako prijavili njegovi prijatelji koje su se kobne noći s njim zabavljali u klubu “Gotik”

Matejev otac Nenad je kasnije potvrdio da je njegov sin u noći nestanka nosio bijele tenisice, što se na drugim snimcima mnogo jasnije vidi.

M.M. /Foto: screenshot


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi matej periš

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

9 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

11 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

14 sati prije