Kategorije Vijesti

Šokantan napad u Zagrebu: Staford izgrizao dijete, vlasnik pijan, imao 4,07 promila

Širi dalje

U Zagrebu je zabilježen novi slučaj napada psa na dijete, ali ovaj je, prema onom što je jutros objavila PU zagrebačka, još šokantniji.



Naime, stafordski terijer pobjegao je vlasniku u trenutku dok je ovaj bio mrtav pijan, pa na ulici napao maloljetnu curicu i ozlijedio ju. Neodgovornom vlasniku izmjerena je koncentracija alkohola od nevjerojatni 4,07 promila.

“Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“ na štetu maloljetnog djeteta.

Sumnja se da je 48-godišnjak svog psa pasmine američki stafordski terijer držao na način koji ugrožava zdravlje i sigurnost ljudi, posebice djece te životinja, omogućivši mu kretanje na način koji bez nadzora, a suprotno odredbama Zakona o zaštiti životinja.

Naime, 5. siječnja 2023. godine oko 16,45 sati, iskoristivši nepažnju osumnjičenog i njegovu alkoholiziranost od 4,07 g/kg alkohola u organizmu, prilikom ulaska osumnjičenog u dvorište njegove kuće u Ulici Kustošijski venec, pas je napustio dvorište, nakon čega je na ulici napao i ugrizao maloljetno dijete pritom joj nanijevši ozljedu lijeve potkoljenice”, objavili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Protiv osumnjičenog je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

R.I: /Foto: Ilustracija


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Stanković otkrio tko mu dolazi u emisiju. “Moja omiljena političarka, jedva čekam”

Aleksandar Stanković na Facebook profilu emisije najavio je ovotjednu gošću emisije Nedjeljom u dva. Gošća…

43 minute prije

Raspudić: Prije bih se poturčio nego podržao ovakav HDZ

Nino Raspudić danas je na N1 televiziji govorio o pregovorima o sastavljanju većine i raskol u…

1 sat prije

Glavni tajnik DP-a objavio fotke s obiteljske proslave

Glavni tajnik Domovinskog pokreta Josip Dabro objavio je na Facebooku fotografije s krizme svoga sina.…

2 sata prije