Kategorije Vijesti

STIGLI REZULTATI: Premijer Plenković nema koronu

Širi dalje

“Predsjednik Vlade Andreja Plenković, s obzirom na odgovornu dužnost koju obnaša, obavio je danas testiranje na prisutnost koronavirusa. Plenković  je negativan je koronavirus”, priopćili su iz Vlade.



“Slijedom kratkog boravka na Adria tour u Zadru u subotu, iako nije bio u kontaktu sa zaraženim tenisačima niti u bliskom kontaktu s drugim tenisačima, predsjednik Vlade Andrej Plenković, s obzirom na odgovornu dužnost koju obnaša, obavio je danas testiranje na prisutnost koronavirusa. Nalaz je negativan!”, objavili su s Markova trga.

Premijer je u subotu je bio u Zadru na Adria Touru, a u nedjelju je objavljeno da je bugarski tenisač Georgij Dimitrov  pozitivan na koronavirus pa finale turnira nije odigrano.

Testirane su sve osobe s kojima je Dimitrov bio u izravnom kontaktu.  Hrvatski tenisač Borna Ćorić koji je igrao protiv Dimitrova također je na prvom testu pozitivan na Covid – 19. Testirane su ukupno 22 osobe od čega je 19 negativnih.

Uz Bornu pozitivan je Marko Paniki, kondicijski trener Novaka Đokovića i Christian Groh, trener Grigora Dimitrova.

“Premijer nije bio u kontaktu s Ćorićem niti Dimitrovim. Bio je u kontaku s Ivaniševićem, Čilićem i Đokovićem, s kojima je proveo kratko vrijeme u razgovoru. Riječ je o nekoliko minuta. Premda nije bilo bliskog kontakta premijer će se danas testirati zbog novonastale situacije u Zadru na teniskom turniru kao odgovoran građanin”, objavili su ranije iz Vlade.

R.I./foto:pxll

 

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Povratnička inicijativa: Cilj je vratiti 500 tisuća Hrvata iz dijaspore u domovinu

Došli smo na 3,7 milijuna stanovnika u Hrvatskoj i 3,5 milijuna Hrvata izvan države, a…

5 sati prije

Analitičar: Grbin ima šanse za sastaviti Vladu kao Hajduk za titulu

Politički analitičar Jerko Trogrlić komentirao je pregovore nakon izbora. Trogrlić je odgovorio na pitanje je li…

5 sati prije

Završeni pregovori HDZ-a i DP-a: ‘Još nema dogovora oko većine’

Završio je sastanak u HDZ-a i Domovinskog pokreta održan Banskim dvorima. Iz obje stranke su…

5 sati prije