Kategorije Vijesti

Tony Cetinski obratio se javnosti i otkazao sve nastupe

Širi dalje

Tony Cetinski se oglasio dan nakon nakon prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 62-godišnji muškarac. Navodi da ga nije mogao vidjeti kako leži na cesti.


U priopćenju koje potpisuje odvjetnica Gordana Grubeša navodi se kako je pjevač “jučer oko 14 sati u Pustoj ulici u Rovinju, svojim osobnim automobilom naišao na tijelo pokojnog 62-godišnjeg muškarca koji je u trenutku nailaska vozila ležao na ulici, a čije tijelo u trenutku skretanja gospodin Cetinski nije mogao vidjeti”.

U reakciji koju je poslao medijima Cetinski se  osvrnuo i na snimku u kojoj se vozi istom ulicom u Rovinju u kojoj je jučer bio sudionik prometne nesreće, a spomenuta snimka nastala je prije nekoliko mjeseci za potrebe emisije Star in the car.

Poštovani,

obraćamo vam se u ime naše stranke, gospodina Tonija Cetinskog, koji je, nažalost, jučer oko 14 sati u Pustoj ulici u Rovinju, svojim osobnim automobilom naišao na tijelo pokojnog 62-godišnjeg muškarca koji je u trenutku nailaska vozila ležao na ulici, a čije
tijelo u trenutku skretanja gospodin Cetinski nije mogao vidjeti.

Neovisno o stvarnom uzroku smrti pokojnika, koji će se utvrditi obdukcijom i policijskom istragom, ovo je najteži i najtužniji dan u životu gospodina Tonija Cetinskog koji je još uvijek u šoku, te je, uslijed boli i nevjerice, otkazao sve dogovorene koncerte i nastupe.

Nažalost, u medijima se odmah pojavila snimka sa Youtubea iz ožujka 2017. godine, za koju prometni stručnjak Željko Marušić tvrdi da se radilo o “brutalnom ugrožavanju prometne sigurnosti“, što apsolutno nije točno.

Radi se o snimci nastaloj za potrebe emisije Star in the Car, koja je zabavnog karaktera i vožnja tijekom snimanja je obavljena u kontroliranim i sigurnosnim uvjetima, te kao takva ne može predstavljati nikakav dokaz o eventualnoj nepropisnoj vožnji gospodina Tonija Cetinskog tijekom jučerašnjeg dana, niti je sa istom u bilo kakvoj uzročnoj vezi.

Djelatnici policije su se na očevidu uvjerili da oštrina zavoja i širina ulice ne dopuštaju brzu i neopreznu vožnju, a kako se gospodin Toni Cetinski kretao oprezno, ovaj događaj predstavlja splet nesretnih i tragičnih okolnosti za obitelji pokojnika kao i za cijelu obitelji Cetinski.

Tužan i shrvan ovim tragičnim događajem, gospodin Toni Cetinski izražava duboku sućut obitelji pokojnika, te moli medije da ne prenose netočne i neprovjerene informacije kojima se prejudicira uzrok tragičnoga događaj u kojem se i sam našao, a kojima se nanosi šteta ne samo njemu i njegovoj obitelji, već se izravno utječe i na ove teške i bolne dane za obitelj pokojnika.

Zastupnica Tonyja Cetinskog, odvjetnica Gordana Grubeša


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi tony cetinski

Najnovije

Ovacije Modriću na krcatom Bernabeu. Ovo nije uspio još niti jedan igrač Reala

Modrić je u prvom poluvremenu dobio gromoglasne ovacije prepunog Santiaga Bernabeua. Realovi navijači izvikivali su…

4 sata prije

Kaos u tramvaju, potukla se dva starija muškaraca – video

Zagrebački tramvaj broj 6 danas je bio poprište tučnjave dvojice starijih muškaraca. "J**o ti pas…

5 sati prije

Plenković: ‘Ovo je treći predsjednik SDP-a kojeg sam pobijedio. I njega i strica’

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjeluje na svečanom otvorenju obnovljene dvorane 'Pietro Ciscutti' Istarskog narodnog kazališta-Gradskog…

5 sati prije