Kategorije Vijesti

Turbo limach show: Bero s “Nadanovom čokoladicom” ismijan na društvenim mrežama

Širi dalje

“Zaštitimo hrvatske proizvođače! Priključite se našoj kampanji i zajedno podržimo naše proizvođače! Kupi naš proizvod, stavi sliku i #kupujmonase. Pokažimo svima koliko smo inovativni i poduzetni!”, poručio je Bernardić također u statusu na svom Facebook profilu.



Uz objavu i poziv da “kupujemo naše” Bernardić se slikao s  Kraševom Doriniom poznatom i kao “Nadanova čokoladica” jer je Nadan Vudošević jedan od većinskih dioničara Kraša.

Uz načelnu podršku akciji koja dolazi s lijeva is  desna – kupujmo domaće podržava se bez obzira na svjetonazor- Bernardić je primio i broje kritike zbog “Nadanove čokoladice” i savjete da  napokon shvati da je on političara koji treba donositi važne odluke, a ne voditi  kampanju na razini Turbo limach showa.

“Pokažite inovativnost?! Domaća proizvodnja se ne potpomaže nagovaranjem naroda na kupnju nego zakonima koji tim proizvođačima omogućavaju bolje poslovanje i konkurentne cijene u odnosu na uvoznu robu. Ovo izgleda jadno i degutantno”, poručio mu je jedan od čitatelja.

“Dragi moj Bero onda se kupuje od domacih OPG-a…bas je sajam opgova u Ivanic-Gradu…nije daleko…”

“Mogli ste dok ste bili na vlasti zaštititi domaću proizvodnju smanjenjem cijene rada, PDVa i kroz konkretne tržišne inspekcije na terenu velikim lancima. Ali ne, lakše je kupiti jeftine političke poene kroz slikanje s čokoladicama.”

“Reklama za Dorinu? Kad ćete se malo svi sabrati? Od partije koja nosi grijeh predstečajnih nagodbi iliti pumpanja državnog novca u privatne tvrtke treba očekivati daleko, daleko veći zahvat. I ispriku.”

“Ti si zreo za psihijatriju. Mi kupujemo Hrvatske Proizvode u trgovačkim lancima, ali oni ne plaćaju dobavljačima. Prema tome ne seri. Vi ste odgovorni za sranje u državi i tvoj Milanović koji je 40% duga napravio u 4 godine, ali bolje nekaj drugo reć, nego priznati odgovornost sa lošim zakonima.”

“Kampanja Vam je na razini Turbo limach showa..čuj kupite Dorinu i pokažite inovativnost?!?!?!? pfffffffffffffffffffffffffffff”

Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković ocijenio je tu SDP-ovu odluku infantilnim i šarlatanskim potezom, kojim u teškoj situaciji pokušavaju dobiti jeftine političke bodove i time čine veliku štetu Hrvatskoj.


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Rijeka – Dinamo1:2 Modri preokretom srušili Rijeku, eurogol Petkovića

U derbi susretu 33. kola HNL-a, ali i cijele sezone, nogometaši Dinama su nakon preokreta…

5 sati prije

Jedan grad u bivšoj državi Tito je mrzio iz dna duše, uvijek ga je izbjegavao

Josip Broz Tito, doživotni predsjednik SFRJ, preminuo je 4. svibnja 1980.  godine. Tog dana na…

12 sati prije

Butalno pretukao političara SPD-a pa se predao. Policija šokirana kad su vidjeli tko je

Njemačkim se vlastima u nedjelju predao 17-godišnji tinejdžer, tvrdeći da je jedan od počinitelja nasilnog…

12 sati prije