Kategorije Vijesti

U Zagrebu nasmrt pretučen zaštitar, trojica napadača u bijegu

Širi dalje

Nepoznati počinitelji nasmrt su u subotu rano ujutro pretukli zaštitara u poslovnici igara na sreću na Trnju i pobjegli, izvijestila je policija. U priopćenju policija ne navodi o koliko se osoba radi, a neslužbeno se govori o tri osobe koje su u bijegu.



Zločin se dogodio oko 5 sati na području Trnja u Lastovskoj ulici, u prostoru poslovnice igara na sreću. Liječnička pomoć zaštitaru pružena je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je preminuo.

Dvojica počinitelja za kojima policija od zore intenzivno traga provela je veći dio noći s petka na subotu u automat klubu u Lastovskoj ulici u sklopu tržnice Savica. Pasionirani ovisnici o kocki, navodno s područja Ferenščice, u taj klub svraćaju često te su se igrajući zaigrali. Uslijedio je veći gubitak novca na kocki zbog čega su počeli negodovati, a ubrzo su počeli praviti nered u prostoru kluba.

Zaštitar H.Z. (35) odmah je intervenirao i pokušao smiriti situaciju, a kako su dvojica gostiju ustrajala u divljanju, pokušao ih je izbaciti van kluba.

– Jednog je izvukao van pred ulaz, a drugi se opirući izvlačenju udario je zaštitara nečim po glavi. On je u padu udario glavom o rub stepenicu uz sam pločnik automotoklub i krv mu je strahovito počela liptjeti uz glave. Strašne su to bile scene. Sve je snimio videonadzor tako da se svi nadamo otkivanju počinitelja ovog sramotnog napada na čovjeka koji noću, umjesto s obitelji i dvoje djece, provodi krvavo radeći za 4500 kuna – kaže jedan svjedok nemilog događaja.

Napadači su iz kluba istrčali desno preko kolnika Lastovske i potom na istočni dio parkirališta gdje stoje parkirana taksi vozila. Jesu li otrčali dalje u nepoznato preko Slavonske ili su uskočili u taksti vozilo još nije poznato.
Druga svjedokinja kaže da je samo čula kroz prozor zapomaganje muške osobe i da netko viče: “Dosta je. Dosta je.”

O pokojnom zaštitaru ljudi imaju samo riječi hvale. Kažu da dugi niz godina radi na tom mjestu, da se bavi sportom i bio je utreniran, a kao osoba izrazito miran te predan poslu.

R.I. /Foto: cropix


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Saharski pijesak stigao do Hrvatske, vidi se iz svemira

Kako je bilo  najavljeno i u naše krajeve stigao je Saharski pijesak. Prema prognozi danas…

3 minute prije

Škoro o Radiću i Penavi. “Žalosno je da su u DP-u zabranili pjesmu Lijepa li si”

Osnivač Domovinskog pokreta i bivši predsjednički kandidat Miroslav Škoro dao je intervju u RTL Direktu gdje…

49 minuta prije

Povratnička inicijativa: Cilj je vratiti 500 tisuća Hrvata iz dijaspore u domovinu

Došli smo na 3,7 milijuna stanovnika u Hrvatskoj i 3,5 milijuna Hrvata izvan države, a…

11 sati prije