Kategorije Vijesti

VIDEO: PUTINOV RAZGOVOR S TAJKUNOM “Potpiši ugovor! I vrati mi olovku!”

Širi dalje

Godinama prije toga Rusiju su pljačkali činovnici, funkcioneri, a najviše tajkuni. U Rusiji ih zovu oligarsi. nakon raspada Sovjetskog Saveza postali su zaštitni znak Rusije i odlučivali o svemu. Vodili su Rusiju i od nje uzimali bogatstvo. A onda se pojavio Putin.



Dolaskom Putina na vlast stvari su se drastično promijenile. Ruske tajkune spustio na zemlju, pokazao kako jedan predsjednik treba razgovarati s tajkunima.

Onemogućio im je dalje nezakonito bogaćenje, a to nacionalna blaga upotrijebio za ekonomski oporavak Rusije i ruskog naroda.

Jedan od najpoznatijih tajkuna, milijarder, Oleg Deripaska

, s još nekoliko tajkuna kupio je jednu tvornicu za simboličnu cijenu.  Cilj im je bio da ugasiti tvornicu da bi oni iz svega toga mogli izvući korist, a tisuću ljudi bi ostalo bez posla

Ali, malo su se preračunali!

Radnici tvornice su pisali Putinu i zamolili ga za pomoć. Predsjednik Putin se hitno uputio u tvornicu i pozvao vlasnike također da dođu na sastanak.

Bijesan, Putin je sastanak s tajkunima započeo riječima: “Zašto ovo niste riješili prije? Razbježali ste se kao žohari kad ste čuli da dolazim!”.

Olega Deripasku je pred svima doslovno natjerao da potpiše ugovor po kome tvornica počinje s radom onako kako je to vlada Rusije predvidjela!

Pogledajte snimku tog događaja:

Megy M. /foto:Screenshot


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

2 sata prije

Plenković o internoj anketi, pregovorima s DP-om i susretu s Milanovićem: Sve ste vidjeli…

Premijer Andrej Plenković rekao je u srijedu u Okučanima nakon obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene operacije…

2 sata prije

Milanović i Plenković u Okučanima, nad Hrvatskom lete Rafalei

Budnicom Orkestra Oružanih snaga ulicama Okučana u srijedu ujutro je počelo obilježavanje 29. obljetnice Vojno-redarstvene…

5 sati prije