Kategorije Zagreb

TRAŽILI STANARI: Bandić uveo nove lokacije na kojima se naplaćuje parking

Širi dalje

Grad Zagreb odlučio je uvesti III. zonu naplate parkiranja na dvije nove lokacije. Kao razlog za uvođenje naplate u aktima gradonačelnika Milana Bandića navode se ‘brojni zahtjevi stanara’ jer se područje nalazi u neposrednoj blizini poslovnih subjekata čiji zaposlenici parkiraju vozila na tom području i tako smanjuju broj parkirališnih mjesta dostupnih stanarima.



 

Tako će u budućnosti treća zona biti na Trešnjevki – Sjever, odnosno području omeđenim Hruševečkom ulicom s dijelom Stubičke ulice i Ulicom Jurja Andrassyja na sjeveru, Selskom cestom na istoku, Ulicom Matka Baštijana na jugu i Vitezićevom ulicom na zapadu

Također, izvanulično parkiralište uz spojnu cestu, između ulice Prilesje kod kućnog broja 1D i Bukovačke ceste kod kućnog broja 4B, uvodi se u III. zonu naplate parkiranja zbog boljeg organiziranja prometa na toj lokaciji.

Nova zona naplate parkinga

Na Dubravkinu putu, gdje je uvedena nova regulacija prometa, uvodi se naplata parkiranja svih sedam dana u tjednu od 7 do 24 sata kako bi se destimulirao dolazak vozila u novu zonu smirenog prometa u kojoj prednost trebaju imati pješaci.

MP


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vesna Vučemilović: Nikad, ali baš nikad, neću dati glas za SDP i Možemo

Hrvatskih suverenisti održali su sjednicu Predsjedništva stranke na temu formiranja saborske većine nakon parlamentarnih izbora.…

29 minuta prije

Sestre Jurković nakon medalje na Euru: “Hvala mama, hvala tata! Hvala i babi…”

Sestre Ivana i Josipa Jurković osvojile su broncu u ženskom dvojcu bez kormilara na Europskom…

37 minuta prije

Sestre Jurković osvojle brončanu medalju na Eurpskom prvenstvu

Na Europskom veslačkom prvenstvu u mađarskom Szegedu, Ivana i Josipa Jurković ostvarile su veliki uspjeh…

53 minute prije