Kategorije Zagreb

Ugledni pravnik Pero Kovačević nositelj Nezavisne liste Trnja

Širi dalje

Poznati hrvatski političar, jedini priznati hrvat pravni ekspert na Međunarodnom sudu u den Haagu Pero Kovačević izaći će na predstojeće lokalne izbore, i to na čelu Nezavisne liste Trnja.



Gradskom izbornom povjerenstvu predali su kandidacijske liste, kako za Gradsku četvrt Trnje tako i za tamošnje mjesne odbore.

“Pod sloganom “Trnje Trnjanima, srcem za Trnje” predali smo Gradskom izbornom povjerenstvu kandidacijske liste Nezavisne liste Trnja za Vijeće gradske četvrti Trnje i za vijeća mjesnih odbora Vrbik, Cvjetnica, Cvjetno naselje, Miramare i Martinovka. Nositelj sam Nezavisne liste Trnja za Vijeće gradske četvrti Trnje i Vijeće Mjesnog odbora Vrbik.”

Nezavisna lista Trnje Pere Kovačevića je jedina nezavisna lista na izborima u Trnju.

“Naš slogan je jasan – Trnje Trnjanima, srcem ta Trnje”, a to znači da će o Trnju odlučivati građani Trnja, a ne interesni lobiji i skupine iz Atlantic grupe i Adris grupe, predvođeni gradonačelnikom, čelnicima stranaka i ostalima koji Trnju nameću svoje privatne interese predstavljajući ih “javnim interesima”. Kandidati na listama su čestite, poštene i stručne osobe koje znaju, hoće i mogu provesti ovaj slogan u djelo – rekao je Pero Kovačević.

MP/Foto:FaH


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

12 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

13 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

16 sati prije