Kategorije Vijesti

Zamjenik gradonačelnika pola godine ne dolazi na posao, a prima 9.000 kuna. Sad je na godišnjem

Širi dalje

Zvonimir Pućo (HDZ), zamjenik gradonačelnika Otoka, od veljače nije bio na svom radnom mjestu, ali svakog mjeseca uredno prima plaću od 8.824,81 kunu. Nije bio ni na bolovanju, a sad se naljutio na novinare jer ga inkomodiraju u vrijeme godišnjeg odmora.



Da zamjenik gradonačelnika ovog slavonskog gradića kraj Vinkovaca već šest mjeseci ne dolazi na posao potvrdio je i njegov nadređeni, gradonačelnik Josip Šarić (HDZ), javlja Telegram.

Novinar spomenutog portala zvao je Pućin ured stotinjak puta, ali nitko mu se nije javio. U centrali gradskog ureda govorili su da ne znaju gdje je niti kako doći do Puće. Kad se napokon javio, kazao je da se odmara na Rabu i uputio novinara da se obrati gradonačelniku ako treba nešto u vezi Grada jer “se on vratio s godišnjeg odmora”.

Šarić je pismeno potvrdio da se Pućo od rujna 2018. nije pojavio na sjednici kolegija koje se održavaju svakog ponedjeljka, a posljednja aktivnost koju je zamjenik gradonačelnika imao bilo sudjelovanje u zajedničkoj vježbi civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije i civilne zaštite Grada Otoka, koja je održana u lipnju 2019. i trajala jedan dan. Pućo se navodno pojavio samo nakratko.

Osim što ne dolazi na posao, Pućo o svom radu nije predao niti jedno polugodišnje izvješće gradonačelniku.

Kad smo u četvrtak, 8. kolovoza posjetili Otok i kad smo u gradskoj upravi potražili zamjenika gradonačelnika Zvonimira Puću, rečeno nam je kako je na godišnjem odmoru. Nazvali smo ga i javio se s otoka Raba, potvrdivši da se ondje odmara.

Dan kasnije, u petak, 9. kolovoza ponovno smo ga kontaktirali, međutim odgovorio je:

Zamjenik gradonačelnika Otoka, Zvonimir Pućo, očito, ne želi da ga se ometa na zasluženom godišnjem odmoru, na kojeg je otišao nakon što se od veljače uopće nije pojavio u zgradi gradske uprave, čak ni dok je gradonačelnik Josip Šarić, prije njega, bio na godišnjem odmoru.

Pući i Šariću drugi je ovo mandat na tim pozicijama.

G. Matković/Footo:pxll

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

HDZ nastavlja provocirati Milanovića: Vrhovni šarlatan bezočno laže!

HDZ nastavlja s provociranjem predsjednika RH Zorana Milanovića na Facebooku, na što on ne reagira…

27 sekundi prije

Javio se Pupovac: Neću dopustiti da nas ponižavaju

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac izjavio je da pri formiranju vlade i parlamentarne većine neće dopustiti…

14 minuta prije

Sestre Jurković i braća Sinković u finalu Europskog prvenstva. Utrke sutra

Nakon sestara Ivane i Josipe Jurković nastup u finalu Europskog prvenstva, izborila su i  braća…

5 sati prije