Mlada janjetina se u velikom dijelu Hrvatske redovito peče za Uskrs, najbolja je ona s ražnja, a kako su svi restorani i pečenjare zatvoreni, donosimo recept kao u pećnici pripremiti nezaboravnu janjetinu za uskrsni ručak.
Za slavlje Uskrsa redovito su na stolu jela poput šunke, jaja, sira, hrena, a kao glavno jelo janjetine s pečenim krumpirima
Odličan recept za janjetinu od koje rastu zazubice pronašli smo na kanalu Sašina kuhinja. Potrebna su vam dva kilograma mlade janjetine, krumpir, mladi luk, pivo i začini. Želite li okus dalmatinske janjetine obavezno dodajte grančicu ružmarina.
PRIPREMA:
Megy M. /Foto:ss
Interpol Srbije obavijestio je hrvatsku policiju da je u ožujku pronašao tijelo djeteta u rijeci…
Predsjednica Kluba Možemo Sandra Benčić poručila je u srijedu, nakon uhićenja direktora zagrebačke Ustanove za…
Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković (HDZ) poručio je u srijedu, komentirajući uhićenje direktora Ustanove za…
Komentiraj