Mlada janjetina se u velikom dijelu Hrvatske redovito peče za Uskrs, najbolja je ona s ražnja, a kako su svi restorani i pečenjare zatvoreni, donosimo recept kao u pećnici pripremiti nezaboravnu janjetinu za uskrsni ručak.
Za slavlje Uskrsa redovito su na stolu jela poput šunke, jaja, sira, hrena, a kao glavno jelo janjetine s pečenim krumpirima
Odličan recept za janjetinu od koje rastu zazubice pronašli smo na kanalu Sašina kuhinja. Potrebna su vam dva kilograma mlade janjetine, krumpir, mladi luk, pivo i začini. Želite li okus dalmatinske janjetine obavezno dodajte grančicu ružmarina.
PRIPREMA:
Megy M. /Foto:ss
Kad ministar obrane Crne Gore Dragan Krapović zabrani crnogorskim vojnicima da prisustvuju vojnom mimohodu u…
U povodu Međunarodnog dana sjećanja na romske žrtve genocida u Drugom svjetskom ratu - Samudaripen,…
Žalbeno vijeće Suda Bosne i Hercegovine donijelo je u petak pravomoćnu presudu i osudilo predsjednika…
Komentiraj