Mlada janjetina se u velikom dijelu Hrvatske redovito peče za Uskrs, najbolja je ona s ražnja, a kako su svi restorani i pečenjare zatvoreni, donosimo recept kao u pećnici pripremiti nezaboravnu janjetinu za uskrsni ručak.
Za slavlje Uskrsa redovito su na stolu jela poput šunke, jaja, sira, hrena, a kao glavno jelo janjetine s pečenim krumpirima
Odličan recept za janjetinu od koje rastu zazubice pronašli smo na kanalu Sašina kuhinja. Potrebna su vam dva kilograma mlade janjetine, krumpir, mladi luk, pivo i začini. Želite li okus dalmatinske janjetine obavezno dodajte grančicu ružmarina.
PRIPREMA:
Megy M. /Foto:ss
Jared Kushner, zet američkog predsjednika Donalda Trumpa, povukao se iz planiranog projekta izgradnje hotela Trump…
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Beogradu primio učenike Tehničke škole Nikole Tesle iz…
Buzetski gradonačelnik Damir Kajin izjavio je u utorak, odgovarajući na prozivke ženskih udruga zbog izjave na…
Komentiraj