Mlada janjetina se u velikom dijelu Hrvatske redovito peče za Uskrs, najbolja je ona s ražnja, a kako su svi restorani i pečenjare zatvoreni, donosimo recept kao u pećnici pripremiti nezaboravnu janjetinu za uskrsni ručak.
Za slavlje Uskrsa redovito su na stolu jela poput šunke, jaja, sira, hrena, a kao glavno jelo janjetine s pečenim krumpirima
Odličan recept za janjetinu od koje rastu zazubice pronašli smo na kanalu Sašina kuhinja. Potrebna su vam dva kilograma mlade janjetine, krumpir, mladi luk, pivo i začini. Želite li okus dalmatinske janjetine obavezno dodajte grančicu ružmarina.
PRIPREMA:
Megy M. /Foto:ss
Saborski Klub HDZ-a izrazio je zgražanje i zaprepaštenje “lajkom koji je zastupnica DOSiP-a Dalija Orešković…
Mnoštvo Novosađana na ulicama grada priredilo je u petak navečer doček tisućama studenata i građana…
Predsjednik Republika Zoran Milanović potvrdio je da je kandidatkinja za predsjednicu Vrhovnog suda Mirta Matić…
Komentiraj