Kategorije Kolumne

Anto Đapić: Nisam neki podupiratelj DP-a, ali za ovaj potez im čestitam

Širi dalje

Pod egidom afirmacije manjinskih srpskih prava, koristili svaku priliku da bi vrijeđali nacionalne osjećaje hrvatskog naroda! Nadam se kako je sada taj vrč razbijen!



Nisam neki podupiratelj DOMOVINSKOG POKRETA, ali po pitanju HOBOCTI ih podupirem! Te novine nisu glasilo srpske nacionalne manjine već reinkarnacija FERAL TRIBUNEA koji su par exellance neojugoslavenski kružok koji se ne može i ne smije financirati proračunskim novcem!

Dakle, HOBOCTI okupljaju političke jugoslovene koji se ne mire s postojanjem hrvatske države i ako DOMOVINSKI POKRET obračunava s njima, maksimalno ih podupirem!

Najveću grešku Milorad Pupovac napravio je upravo s tim jugoslavenskim, antihrvatskim novinarima i kvazi srpskim glasilima!

Zloporaba manjinske uključivosti najviše se zrcalila upravo u aktivnostima tzv. HOBOCTI koje su kroz pera političkih jugoslavena (namjerno pišem malim slovom), a ne Srba, koristili svaku priliku pod egidom manjinskih srpskih prava vrijeđali nacionalne osjećaje hrvatskog naroda!

Nekadašnja Feralova orjunaška ekipa našla je izvrsnu nišu, kako financijsku, tako i političku kakvu nije imala ni u danima najveće svoje “ slave”, ali vrč ide na vodu dok se ne razbije! Nadam se kako je sada taj vrč razbijen!

Neka nađu druge financijere, a ne hrvatski proračun, a i pitanje političkih zaštitnika je sada upitno! Teški dani za orjunu i antifu, zar ne?

Anto Đapić/Foto: Press


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Novinar zgrožen ponašanjem Severine: Lažno je optužila mladog svećenika

Mario Nakić,  novinar i programer, osnivač portala Liberal, zgrožen je ponašanjem  Severine i dijela hrvatskih medija…

42 minute prije

Preminuo omiljeni zagrebački pedijatar: “Sretni smo što smo ga imali”

Nakon duge i teške bolesti jučer je prerano preminuo omiljeni pedijatar iz Doma zdravlja u…

1 sat prije

Gvardiol oduševio medije i navijače: “Taj momak će pokoriti svijet”

Manchester CIty jučer je osvojio ukupno deseti naslov prvaka Premier lige, ali i šesti trofej…

2 sata prije