Kategorije Magazin

Alen Vitasović ogorčen na Hajduk: “Hvala Ti ča mi svako lito s*ebeš”

Širi dalje

Nakon poraza od Varaždina  na Poljud, Alen Vitasović poslao je vrlo ljutitu poruku splitskom nogometnom klubu. Hajduk je na Poljudu od Varaždina izgubio 0:1 što je sedmi poraz Splićana na domaćem terenu.



Vitasović je inače veliki fan splitskog kluba, a povodom poraza oglasio se na svom Facebook profilu. “Hvala ti moj Hajduče ča si i danas zgubija”, započeo je Vitasović u statusu.

“Hvala ti što si izgubija na dan kad pjevam u Splitu i kad smo tribali slaviti naslov. Hvala Ti ča mi svako lito s*ebeš”, dodao je pjevač Alen Vitasović.

Ispod Vitasovićeve objave na Facebooku je bilo i komentara. “Počni navijati za Rijeku”, “… i sad slijedi porcija u Puli!!!!”, bili su neki od komentara čime su mu sugerirali da počne navijati za Rijeku.

Hvala ti moj Hajduče ča si i danas zgubija,na dan kad pjevam u Splitu i kad smo tribali slaviti naslov. Hvala Ti ča mi svako lito sjebeš.

Objavljuje Alen VitasovićNedjelja, 5. svibnja 2024.

Alen Vitasović zbog zadebljanja i puknuća arterije je skoro izgubio život, a potkraj 2023. završio  je u bolnici na liječenju. Nedavno se oglasio kako je dobro i otkrio da se napokon vraća na pozornicu.

”Moj život se uvijek svodio na noćni život, na nesportski život, na svakakav život. O tome se govorilo, normalno, ja nisam bježao. I sve to dođe polako na naplatu”, priznao je Vitasović.

Megy M. /Foto: Press

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

U Njemačkoj povećan broj napada na kršćane. Što je uzrok?

Broj kaznenih djela označenih kao "antikršćanska" u porastu je, rekla je njemačka vlada odgovarajući na…

37 minuta prije

HRT-ova novinarka: “Prošla sam cijeli svijet, a žalim što nisam rodila četvero djece”

HRT-ova novinarka Mirna Zidarić otkrila je s kojim bi sportašem najradije napravila intervju, u čemu…

56 minuta prije

Rusi: Krim je napadnut s 9 američkih raketa. Ukrajinci: Uništili smo važan brod

Ukrajina je ispalila devet američkih projektila ATACMS-a na Krim i napala ruske regije s najmanje…

60 minuta prije