Kategorije Magazin

IVA TODORIĆ: Bila sam teško bolesna, izliječila sam se uz pomoć YouTube kanala

Širi dalje

Prvi put nakon izbijanja afere Agrokor, Todorićeva kći Iva Balent stala je pred kamere, otkrila da je bila teško bolesna i objasnila kako se izliječila.



“Bila sam bolesna i nakon što sam čudesno ozdravila, promijenila sam svoj život iz korijena i počela sam raditi na sebi”, rekla je Iva Balent za Exkluziv,

Objasnila je kako joj je srce bilo bolesno, a život joj je prije sedam godina promijenila motivacijska govornica Ana Bučević.

“Pomogla mi je da počnem prakticirati stvari koje sam u životu puno puta čula”, objasnila je kćer Ivice Todorića, koji ju je snimio baš na nedavnoj radionici Ane Bučević u Zagrebu.

Poznata motivacijska govornica ima čak 150.000 sljedbenika na Youtubeu, 110.000 na Instagramu i 150.000 na Facebooku. Bučević se bavi prakticiranjem Zakona privlačenja i često koristi termin Vortex.

Riječju Vortex, koja na engleskom znači vrtlog, ona opisuje vibracijsku realnost u kojoj živimo život baš onakav kakav želimo.

“Moramo osluškivati svoje emocije. Postoje emocije visoke vibracije (ljubav, vjera, nada, radost, optimizam…) i niske vibracije (nemoć, strah, sumnja, osjećaj krivnje, pesimizam…).

 

Važno je shvatiti kako nastaje emocija. Nju ne uzrokuje ništa izvanjsko, kako ljudi vole misliti. Emociju uzrokujemo mi sami – svojim mislima, fokusom i uvjerenjima. Ako osjećate emociju niske vibracije, sami ste je izazvali i potrebno je znanje kako je promijeniti. To je temelj mog učenja”, ispričala je Bučević za Sensu.

 

No, dok je pomagala drugima, suočila se s najtežom dijagnozom. Njezinu suprugu 2013. godine dijagnosticiran je karcinom.

“Nama je zaista bilo suđeno da se upoznamo i ja sam rekla kud ćeš ljepše nego meni da dođeš s krcinomom, koja vjeruje u sve ovo što vjeruje, znajući kako iscjeljenje funkcionira, znajući da nije do moje vibracije nego do njegove”, kaže.

Karcinom je prebolio. Vibracije su čini se bile dovoljno jake. A iste odašilje Ana i na svojim predavanjima.

Nekome su to YouTube videa, a Ivi Balent život je promijenio jedan telefosnki poziv i vjerojatno prva osoba koja ju je odbila. Eto dokaza da je život nepredvidiv – danas odbijenica, već sutra najbolja prijateljica!

Megy M. /foto:facebook


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vesna Pusić: DP je sigurnosno opasan za Hrvatsku. Milanović mora reagirati!

Bivša ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić komentirale je pregovore nakon izbora. Tvrdi da je domaća…

14 sati prije

Plenković: Načelno imamo 83 ruke, a Nina je suho zlato. Bit će u idućoj Vladi

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovao je na svečanom otvorenju nove zgrade Srednje škole Čakovec, a…

18 sati prije

Ministrica o uhićenju pomoćnika: Spriječili smo pokušaj prevare od 3.2 mil. eura

Nakon nove akcije EPPO-a u kojoj su uhićeni bivši pomoćnik ministrice, bivši dekan i bivši profesor…

20 sati prije