Kategorije Magazin

Mojmira Pastorčić o prelasku na ‘Dodikovu televiziju’: “Hvala na pozivu”

Širi dalje

Iako su neki mediji objavili da je Mojmira Pastorčić u pregovorima za prelazak na TV Una, ona je to demantirala i najavila kako ostaje na RTL-u.



– Da, zvali su me da budem voditeljica Dnevnika na TV Una, ali kolegama sam se zahvalila na komplimentu i odbila njihovu ponudu. Ne napuštam emisiju koju uređujem i vodim, i koju smo pretvorili u jednu od najgledanijih i najprepoznatljivijih emisija u Hrvatskoj – rekla je Mojmira

Premda su neki mediji pisali kako je Mojmira Pastorčić odlazi na TV Una, ona je to demantirala i najavila kako ostaje na RTL-u.

– Da, zvali su me da budem voditeljica Dnevnika na TV Una, ali kolegama sam se zahvalila na komplimentu i odbila njihovu ponudu. Ne napuštam emisiju koju uređujem i vodim, i koju smo pretvorili u jednu od najgledanijih i najprepoznatljivijih emisija u Hrvatskoj, zbog čega ovog petka, 1. listopada krećemo i s novim izdanjem.

RTL Direkt petkom bit će malo drugačiji format, bliskiji late night showu. Sama ga uređujem i vodim, i osjećam dovoljan pritisak i nervozu i bez ovih naklapanja o mom tobožnjem transferu. Hvala na interesu – poručila je za RTL.hr.

Nova regionalna televizija Una TV s emitiranjem bi trebala početi do kraja ove godine, a i prije početka podigla je dosta prašine u medijskom svijetu zbog brojnih lica koja su najavila svoj prelazak na televiziju koja će svoja studija imati u tri države – Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji.

Najavljeno je kako će pokrivati čak 20 milijuna ljudi, a program će se emitirati preko kabelskih operatera. Hrvatski studio već se užurbano gradi u Sky Officeu u zagrebačkom Rudešu.

Središte televizije bit će u Banjoj Luci, a još prije mjesec dana u javnost je procurila informacija kako je Una TV u suvlasništvu Igora Dodika, sina člana predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Zbog toga je u javnosti dobila ime Dodikova televizija, a ubrzo su se pojavila i prva imena koja će naći svoje mjesto u programu poput Severine i Ivane Paradžiković.

Megy M. /Foto: rtl


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

2 sata prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

3 sata prije

U Španjolskoj uhićeno 11 srpskih kriminalca. Zarobili su i mučili pet Srba

U Španjolskoj je uhićeno 11 pripadnika srpske kriminalne organizacije pod sumnjom da su ondje napali konkurentsku srpsku…

5 sati prije