Kategorije Magazin

Novi veliki uspjeh Zrinke Cvitešić, s holivudskim zvijezdama snima novu seriju

Širi dalje

Na svom Instagram profilu naša glumica je najavila novi projekt, no ničime, osim jednim hashtagom, nije dala do znanja o čemu se radi. Tada se samo moglo nagađati kako će imati ulogu u nekom Amazonovom projektu, a sada je otkriveno i o čemu je točno riječ



‘Radujem se novom projektu… uskoro’, napisala je pored svoje fotografije Zrinka Cvitešić i hashtagovima tek dala naslutiti da je riječ o novom projektu, da se vraća svojoj prvoj ljubavi, televiziji, kao i da je riječ o nečemu povezanom s Amazonom.

Nije trebalo dugo da se pročuje o čemu je točno riječ. Naime Zrinka, nakon velikog uspjeha na londonskoj kazališnoj sceni i West Endu, dobila je ulogu u visokobudžetnom Amazonovom televizijskom serijalu ‘The Power’, ekranizaciji istoimene knjige, u kojoj će glumiti rame uz rame s holivudskim facama poput Tima Robbinsa, Leslie Mann, Johna Leguizame, Eddieja Marsona i Roba Delaneyja.

Zrinka Cvitešić imat će jednu od glavnih uloga i glumiti Tatianu Moskalev, bivšu prvu damu Moldavije koja ubija svojeg supruga, preuzima vlast i pretvara državu u matrijarhalno carstvo Bessapara.

Serija je nastala po istoimenom bestselleru britanske spisateljice Naomie Alderman, a kojeg su već prozvali ‘Sluškinjinom pričom za 21. stoljeće’. Serija se trebala početi snimati još u ožujku prošle godine, no zbog pandemije koronavirusa sve je odgođeno.

Snimanje u Vancouveru, u Kanadi, počelo je tek krajem prošle godine i trebalo bi biti završeno do kraja ožujka, a na malim bi se ekranima mogao pojaviti krajem 2021. ili početkom 2022. godine.

Megy M. /Foto: pxll

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vrkljan pisao Grbinu: Raskrinkao sam tvoju podavlu “desnim strankama”

Nakon što ga je prozvao na press konferenciji Milan Vrkljan bivši saborski zastupnik, uputio je…

1 minuta prije

Vedrana Rudan objavila da ima rak, već je operirana u Zagrebu

Vedrana Rudan objavila je da ima rak. Iz njezinog bloga može se zaključiti da je…

9 sati prije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

12 sati prije