Kategorije Magazin

Ovo je Ivona Takač iz HSLS-a, ljubavnica zbog koje je župan Tomašević tukao ženu

Širi dalje

Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević priveden optužen je zbog sumnje na obiteljsko nasilje prema supruzi Mari Tomašević.



Supruga ga je optužila zbog fizičkog napada, a javnost je oobavijestila da je uzrok bračnih svađa ljubavnica njenoga supruga.

“Došao je kući navečer i s nekim razgovarao na mobitel, na što sam ga upitala: ‘Jel’ te to ona zove?’ Istog trena nasrnuo je na mene, opalio mi nekoliko šamara, počeo me daviti te gurnuo na radijator i na cvijetnjak koji sam srušila. Zatim me naganjao po kući, ali sam uspjela pobjeći u sobu i zaključati se. Bili smo sami, jer sin, snaha i njihovo troje djece koji žive s nama nisu bili kod kuće.”

Posljednjih dana Mara Tomašević je isticala je kako ima dokaze da njezin suprug ljubuje sa strane, a problem u braku eskalirao je fizičkim napadom.

“Vozao ju je u automobilu, slao joj je novce. Imam račune. Zatekla sam ih u uredu. Kad sam ga upitala što ona tu radi, pokušala je pobjeći na druga vrata”, pričala je.

 

Ljubavnica HDZ-ovog župana Tomaševića rođena je Požežanka i istaknuta članica HSLS-a, stranke koja je posljednjih godina koalicijski partner HDZ-a. Radi se o ambicioznoj političarki, tridesetak godina mlađoj od Tomaševića, koja se nedavno iz Požege preselila u Zagreb, objavio je Jutarnji list

Da je Ivona Takač ljubavnica  župana Tomaševića potvrdila je i njegova supruga Mara Tomašević

“Da istina je, to je Ivona Takač iz HSLS-a, žena zbog koje je moj muž upropastio vlastiti brak. Više puta bi ih u uredu zatekla zajedno, ali šutjela sam smatrajući da ću mu učiniti političku štetu. Najčešće bi se nalazili u Zagrebu jer Ivona Takač radi u Zagrebačkom Holdingu.”

 

Ivona Takač je 2014. godine izabrana za predsjednicu požeškog HSLS-a, članica je Središnjeg vijeća HSLS-a (najvećeg tijela stranke) i to kao druga po broju osvojenih glasova na saboru te stranke.

Megy M./Foto:facebook


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Netko postavio kućicu na dječju plažu, sve ogradio i stavio natpis “Privatni posjed”

Uz plažu Valdarke na Velom Lošinju nikla je metalna ograda, a pored ograde netko je…

10 minuta prije

Maslinar uzvraća ljudima koji ga prijavljuju zbog gnoja: Dragi ilegalni graditelji…

Sandi Chiavalon, jedan od najpoznatijih istarskih maslinara, požalio se na Facebooku kako ga susjedi, za…

32 minute prije

Milanović će potpisat produljenje mandata šefu tajne službe

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović potpisat će danas rješenje prema kojem Daniel Markić ostaje na…

2 sata prije