Kategorije Magazin

Severina opet mora sud, mogla bi ostati bez 70.000 kuna

Širi dalje

Severina Kojić (48) u četvrtak ima zakazano novo ročište na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu.



Ovaj put tuži je učiteljica. Tužba je podignuta lani u travnju zbog incidenta u školi u listopadu 2019. godine. Pjevačica ju je tada optužila da joj je sina zatvorila u sobu, nakon čega ga je psihički i fizički zlostavljala.

Učiteljica od pjevačice traži 70.000 kuna odštete, pišu 24 sata.

U četvrtak je u Palači pravde pripremno ročište na kojem se Seve i učiteljica ne moraju pojaviti, ali mogu ako žele. Prvo ročište bilo je zakazano za studeni prošle godine, no odgođeno je.

Tužba je pak pokrenuta u travnju prošle godine.

Seve se nije pojavila na posljednja dva ročišta koja je u sporu protiv nje, također u Palači pravde, pokrenula sutkinja Lucija Lasić.

Sutkinja je pjevačicu tužila u veljači prošle godine zbog povrede prava osobnosti i zatražila naknadu štete od 20.000 kuna. Severina je, naime, nakon incidenta u školi u listopadu 2019. godine na presici povodom početka svoje regionalne turneje “Magic Tour” izjavila:

“Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja djeteta kod sutkinje Lucije Lasić”.

Lasić je bila u sudskom vijeću na Županijskom sudu u Splitu koje odlučuje o Severininoj žalbi na presudu kojom je odlučeno da dječak stanuje s ocem, srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem (55), dok ga majka viđa, te je Severini oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima zdravstvene skrbi i obrazovanja dječaka.

Megy M./Foto:instagram

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi Severina

Najnovije

Povratnička inicijativa: Cilj je vratiti 500 tisuća Hrvata iz dijaspore u domovinu

Došli smo na 3,7 milijuna stanovnika u Hrvatskoj i 3,5 milijuna Hrvata izvan države, a…

7 sati prije

Analitičar: Grbin ima šanse za sastaviti Vladu kao Hajduk za titulu

Politički analitičar Jerko Trogrlić komentirao je pregovore nakon izbora. Trogrlić je odgovorio na pitanje je li…

7 sati prije

Završeni pregovori HDZ-a i DP-a: ‘Još nema dogovora oko većine’

Završio je sastanak u HDZ-a i Domovinskog pokreta održan Banskim dvorima. Iz obje stranke su…

7 sati prije