Kategorije Magazin

Severina posvetila pjesmu sinu: ‘Ovo je moja najljepša balada dosad’

Širi dalje

Emotivna pjesma snimljena je prije mjesec dana u Zagrebu, a spot je sniman u Ljubljani. Severina će pjesmu, koja je po opisu njezinih suradnika, najemotivniju i najljepšu baladu u životu, objaviti u ponedjeljak.


Pjesma, koju je posvetila svom sinu Aleksandru, zove se ‘Rođeno moje’ te se i ona sama slaže kako je to njezina najljepša pjesma do sada.

Riječ je o pjesmi koju je ovo ljeto napisao Severininin dugogodišnji kompozitor Miloš Roganović koji je, između ostalih, napisao pjesme ‘Kao’, ‘Alcatraz’, ‘Grad bez ljudi’, ‘Dobrodošao u klub’, ‘Italiana’, ‘Uzbuna’, ‘Ko me tjero’…

”Severina me ljetos nazvala i pitala da li bih joj napisao jednu lijepu, emotivnu pjesmu. Poslije prekrasnih balada koje sam joj napisao, kao što su ‘Grad bez ljudi’, ‘Dobrodošao u klub’, ‘Kao’, ‘Alcatraz’, razmišljao sam o temi pjesme i kako da napišem nešto novo. Odgovor je bio i preda mnom i u meni.

Preda mnom, jer kad pogledam Severinu, vidim veliku zvijezdu, umjetnika, koja je prije svega majka koja se bori za dobrobit svog djeteta, a pritom se mora boriti i protiv raznih negativnih, nesvjesnih ljudi, koji pokušavaju da joj tu borbu otežaju i ospore.

Foto: Promo

Odgovor je bio i u meni, jer sam i sam roditelj pa znam koje su to emocije, a oduvijek sam ih htio pretočiti u jednu ovakvu pjesmu. Tako je nastalo ‘Rođeno moje’ i jako sam sretan zbog toga”, rekao je Roganović

Pjesma je snimljena prije mjesec dana u Zagrebu, dok je spot sniman u Ljubljani, u režiji Nejca Levstika.

Svoju premijeru uživo imat će na nadolazećoj Severininoj turneji ‘The Magic Tour’, koja kreće 16. studenog iz Splita, a nastavlja se 23. studenog u Beogradu, 7. prosinca u Zagrebu te 21. prosinca u Ljubljani.

Megy M. /Foto:press

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi Severina

Najnovije

Ministar Medved čestitao legendarnoj brigadi: “Vi ste sinonim najvećih pobjeda”

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved u nedjelju je čestito pripadnicima 4. gardijske brigade - Pauci, 33. godišnjicu…

17 minuta prije

“Bljesak slobode” u Okučanima: “Poezija je i vrsta oružja u miru”

Već treću godinu, kao uvod u središnji dio obilježavanja vojno-redarstvene operacije Bljesak, Narodna knjižnica u…

40 minuta prije

Kolindi posao cvjeta. Lani je prijavila dobit 146,9 tisuća eura

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović predala je financijsko izvješće za 2023. godinu i prijavila ukupan…

55 minuta prije