Kategorije Magazin

Thompson održao domoljubni spektakl: “Gdje Marko bude ljubav i mir spajaju ljude”

Širi dalje

Marko Perković Thompson održao je  večeras ( subota 2. srpnja) koncert u Radošiću –  Etno eko selo Škopljanci, na kojem je publika uživala u njegovim ljubavnim i domoljubnim pjesmama.



Nakon uspješnih nastupa u Njemačkoj, Osijeku, Karlovcu Virovitici i drugim  gerdoavima u Slavoniji i u popularni pjevač nastupa u ambijentalnom prirodnom prostoru Eko sela Škopljanci u Radošiću u Dalmatinskoj zagori.

Uvertira u koncert bio je nastup klape Iskon, koja je zagrijala već dovoljno užarenu atmosferu čarobne ljetne noći u Dalmatinskoj zagori.

“Dobra večer, prijatelji. Nije me dugo bilo u Radošiću”, tim je riječima svoj večerašnji koncert započeo Marko Perković Thompson

.

Nekoliko tisuća ljudi uživa u dugo iščekivanom koncertu, a publika s Thompsonom zdušno pjeva sve njegove pjesme poput ‘E, moj narode’, ‘Geni, geni kameni’, ‘Moj Ivane’ ali i novije poput ‘Ne boj se’.  I naravno ‘Bojnu Čavoglave’

 

“Pozdrav iz Radošića”, uz emotikon srca, objavili su oko ponoći urednici Thompsonove Facebook stranice, priloživši fotografije domoljubnog spektakla. Thomposnovi fanovi su oduševljeni:

“Predivnoje gledati ove divne snimke, našeg naj boljeg pjevača Marka Perkovića, Thompsona. A još bi bilo divnije pisustovati na koncertu.”

“Gdje god Marko bude Ljubav i mir spajaju Ljude”, pišu mu obožavatelji.

Nakon Radošića Thompson će s Općom opasnosti ( 3. srpnja) održati koncert u Donjim Andrijevcima, a za 16. srpnja Thompson je najavio koncert u Bobanovoj Dragi kraj Gruda u Hercegovini.

Megy M. /Foto: facebook


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vedrana Rudan objavila da ima rak, već je operirana u Zagrebu

Vedrana Rudan objavila je da ima rak. Iz njezinog bloga može se zaključiti da je…

8 sati prije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

11 sati prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

12 sati prije