Kategorije Magazin

VIDEO: Mirjana Hrga izazvala je nelagodu i kod gledatelja i kod gošće na RTL-u

Širi dalje

Središnji dnevnik RTL-a u utorak navečer donio je zanimljivu reportažu o Maji Fekete iz Belišća, jednoj od rijetkih žena pirotehničarki u Hrvatskoj. No, cijeli prilog zasjenilo je vrlo nespretna i nepripremljena pa čak i iritantna voditeljica Mirjana Hrga.



“Vrlo je neobično da se žena, majka, bavi ovako opasnim poslom. Kako ste se odlučili za ovo zanimanje?”, započela je Hrga razgovor. I zaista, neobično je i ne čuje se često da se žena bavi ovakvim poslom i nije problem bio u tom pitanju. Idemo dalje. Na ovo pitanje Fekete je odgovorila vrlo jednostavno:

“Puno ljudi iz Belišća u kojem živim radi ovaj posao, tako sam se i ja odlučila”.

Potom je uslijedilo pitanje koje je Hrga, uz usiljeni osmjeh kao raztgovara s misicom na nekoj provincijalnoj zabavi,  tako loše sročila da je bilo nelagodno i neugodno slušati

“Da, dobro, ali očekivalo bi se da žena ipak radi nešto drugo, možda nekakav posao u trgovini?”, upitala je pa dodala: “Ili, onako kako u narodu kažu, da pripada ženskoj strani. Ali u minsko polje?”.

“Pa netko bi možda izbarao trgovinu, meni je ipak bolje biti na svježem zraku”, odgovorila je kratko Fekete, pomalo, čini nam se, i sama zatečena ovim pitanjem.

Svi oni koji su nisu imali priliku pogledati i sami procijeniti razinu neprofesionalnosti i neugode proizašle zbog tog cijeli prilog mogu pogledati OVDJE.

M.R. /foto:screenshot


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi mirjana hrga

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

14 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

16 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

19 sati prije