Kategorije HrvatskaNaslovna

Dječak “mađarske snimateljice” izveo Ronalda na Santiago Bernabeu

Širi dalje

Sirijsku izbjegličku obitelj koja je postala poznata nakon što je Osamu Abbul Mohsena saplela mađarska snimateljica dok su bježali preko srpsko-mađarske granice, primile su i pozdravile zvijezde Real Madrida, uključujući i Cristiana Ronalda.



Osama Abdul Mohsen i njegovi sinovi Muhamed (18) i Zaid (7) doputovali su ranije u Španjolsku Miguela Angela Galana, direktora nogometne akademije CENAFE u Getafeu, madridskom predgrađu.

“Mali Zaid je upoznao svog heroja, Cristiana Ronalda i fotografirao se s njime na terenu”, objavio je madridski klub u priopćenju koje je pratilo fotografiju sa igračem godine, hrvatskim reprezentativcem Lukom Modrićem i njihovim suigračima.

U priopćenju se dodaje da je otac sirijske obitelji, kojeg je saplela mađarska snimateljica, imao susret sa trenerom Reala Rafaelom Benitezom, tehničkim osobljem i nogometnim timom uoči utakmice protiv Granade.

Obitelj je u obilazak stadiona Santiago Bernabéu odveo predsjednik kluba Florentino Perez.  Obitelj  je nazočila utakmici protiv Granade, a upravo je dječak zaid izveo Ronalda na Santiageo Bernabeu

M. R./foto:twitter


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Obiteljska drama i raskol u Mostu: “Marija se već vidjela u Bruxellesu na velikoj plaći”

Sanorski zastupnici Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić razišli su se Mostom, a o pozadini raskola progovorili su…

33 minute prije

Ministar Medved čestitao legendarnoj brigadi: “Vi ste sinonim najvećih pobjeda”

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved u nedjelju je čestito pripadnicima 4. gardijske brigade - Pauci, 33. godišnjicu…

54 minute prije

“Bljesak slobode” u Okučanima: “Poezija je i vrsta oružja u miru”

Već treću godinu, kao uvod u središnji dio obilježavanja vojno-redarstvene operacije Bljesak, Narodna knjižnica u…

1 sat prije