Kategorije HrvatskaNaslovna

Novi SDP-ov klaun zove se Ivan Klarin: Dok je Petrov davao intervju dobacivao mu je da laže

Širi dalje

Dok je Božo Petrov davao izjavu za medije u Saboru SDP-ov zastupnik Ivan Klarin doviknuo da laže. Čini se da nakon Marasa imamo novog kandidata za SDP-ova klauna u Saboru



Ivan Klarin

“O potpredsjednicima nismo razgovarali, ali smatram da će Most imati svog člana kao potpredsjednika”, kazao je Petrov novinarima.

Na pitanje hoće li on biti u Vladi odgovorio je kako će se o tome razgovarati u trenutku kada se bude formirala Vlada.

“Što se tiče ambicija, mislim da je svim ljudima jasno da se Most nije nikada trgao za fotelje. I sada kada smo prepustili mjesto premijera, mislim da je to dovoljni pokazatelj da je nama stalo do promjena, a ne do pozicija. O pozicijama ćemo nakanadno kada se mandatar, Most i Domoljubna koalicija usuglase oko ključnih točaka koje se trebaju provesti u iduće četiri godine”, naglasio je.

Upitan zašto izbjegava poziciju potpredsjednika Vlade, Petrov je rekao kako mu je otpočetka u medijima spočitavano da izbjegava parlamentarnu razinu, zatim da izbjegava mjesto premijera, a sada da izbjegava mjesti potpredsjednika Vlade.

“Ne izbjegavam apsolutno ništa, nego želim da se prvo definiraju one stvari koje su nam bitne”, poručio je.

Petrov je izrazio uvjerenje da će se Hrvatski sabor danas konstituirati, a na novinarski upit može li zajednički kandidat HDZ-ove Domoljubne koalicije i Mosta za predsjednika Sabora akademik Željko Reiner “podići ugled institucije”, rekao je kako očekuje da će stvari biti konstruktivne i pozitivne.

“Očekujem da će stvari biti konstruktivne i pozitivne; ne vjerujem da bi druga strana predlagala bilo koga da ne misle da je taj netko dorastao toj instituciji”, rekao je Petrov.

Petrov je procijenio da će novi mandatar Tihomir Orešković u iduća dva do tri tjedna doći pred Sabor sa sastavom vlade.

“Mislim da je jasno s naše strane za što smo se zalagali, s druge strane se i Domoljubna koalicija zalagala za iste stvari, zato su nam davali suglasnost isto kao koalicija Hrvatska raste. Ono što mogu iz kraćih razgovora s gospodinom Oreškovićem zaključiti jest da je i on osoba koja se zalaže promjene, i to bitne strukturne promjene u Hrvatskoj, tako da mislim da ćemo tu vrlo lako naći zajednički jezik”, istaknuo je.

Upitan što je Most mislio statusom na Facebooku o “morskim psima”, objasnio je kako je Most “i u kampanji jasno naglašavao gdje vidi problem i da zna da će uvijek biti korektan, bez obzira s kime bio”.

Dok je Petrov govorio SDP-ov zastupnik Ivan Klarin u prolazu je dobacio Petrovu da je lažov.

“Lažeš Božo, lažeš”, dobacio je Klarin Petrovu.


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Kolinda proslavila rođendan, fanovima opisla kako ga je dočekala

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović  je 29. travnja proslavila 56. rođendan, a kako ga…

2 minute prije

Saharski pijesak stigao do Hrvatske, vidi se iz svemira

Kako je bilo  najavljeno i u naše krajeve stigao je Saharski pijesak. Prema prognozi danas…

45 minuta prije

Škoro o Radiću i Penavi. “Žalosno je da su u DP-u zabranili pjesmu Lijepa li si”

Osnivač Domovinskog pokreta i bivši predsjednički kandidat Miroslav Škoro dao je intervju u RTL Direktu gdje…

2 sata prije