Veterani Četvrte splitske brane svog ratnog zapovjednika generala Damira Krstičevića

Širi dalje

U svezi članka “RAT GENERALA: Teške i bolne optužbe Ljube Ćesića Rojsa na generala Damira Krstičevića” objavljenog na maxportalu gdje se ispod svakog ljudskog dostojanstva pokušava oblatiti 4. gardijska brigada i njezin zapovjednik Damir Krstičević objavljujemo sljedeće



PRIOPĆENJE

Objavljeno pismo u kojem se na grub način iznošenjem laži ispod svake ljudske i profesionalne razine diskreditira generala Damira Krstičevića, doživljavamo kao napad na sve veterane 4. gardijske brigade, na slavni i časni ratni put postrojbe i našeg zapovjednika.

Sve one koji stoje iza ovog pisma proglašavamo nepoželjnim osobama u prostoru i vremenu koje se odnosi na 4. gardijsku brigadu. Autorima ovog uratka poručujemo da su veterani 4. gardijske brigade složni, jedinstveni i spremni u svakom trenutku braniti čast i ugled 4. gardijske brigade i svakog njenog pripadnika.

Iznoseći niz podmuklih i planiranih konstrukcija, naručenih i dobivenih iz laboratorija zla autori ovog pamfleta ni slutili nisu da su postigli suprotni učinak. General Damir Krstičević je sami simbol 4. gardijske brigade i Domovinskog rata, što je poznato cjelokupnoj hrvatskoj javnosti, a ne samo nama njegovim suborcima okupljenima kroz Udrugu veterana 4. gardijske brigade.
Ovim gnusnim i neutemeljenim napadom autori pisma sami su sebe potpuno diskreditirali i isključili se iz časnog postroja hrvatskih branitelja i domoljuba kojem nikad nisu ni pripadali.

Ratni veterani 4. gardijske brigade i u ratu su znali razlikovati dobro od zla, čisteći žito od kukolja. To isto očekujemo i sada od mjerodavnih u redovima gdje je taj kukolj zaostao.

Udruga veterana 4. gardijske brigade


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Saznajte kako adrenalin utječe na psihološko stanje

Istražite kako adrenalin utječe na naše misli i emocije, te kako ovaj moćni hormon može…

1 sat prije

Hodak: Vašarska čerga iz Srbije na festivalu Marka Marulića u HNK Split

Hrvatska je puna rigidnih desničara. Sad su pobijedili i na izborima kroz Domovinski pokret i…

3 sata prije

Zagreb u euforiji, Dinamovce dočekala bakljada, Ristovski zapjevao Rijeci

Dinamo je  preokretom u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a pobijedio Rijeku 2:1 i pobjegao joj…

5 sati prije