Kategorije Novac

M SAN grupa preuzima bivšu Škorinu tvrtku

Širi dalje

Iz M SAN Grupe i King ICT-a izvijestili su u utorak da su dogovorili preuzimanje IT tvrtke Omega software, koja je napravila neke od najuspješnijih IT sustava poput eVisitora i eFondova za digitalizaciju prijave i provedbe projekata EU.



“Omega software smo prepoznali kao tvrtku koja ima znanje, kapacitete, iskustvo i tržišnu prepoznatljivost te se savršeno uklapa u strateške planove ekspanzije na internacionalna tržišta, upotpunjava naš široki portfolio proizvoda, usluga i rješenja u domenama energetske učinkovitosti, industrije 4.0 i zelene ekonomije te digitalne transformacije najzahtjevnijih poslovnih subjekata”, kazao je vlasnik M SAN Grupe i KING ICT-a Stipo Matić.

Kako je dodao, najveću vrijednost u preuzimanju Omega software nalaze u više od 130 iskusnih eksperata i mladih talenata sa značajnim poslovnim referencama.

Omega software će nastaviti djelovati na tržištu kao samostalni poslovni subjekt, ispunjavati sve preuzete obveze prema klijentima, partnerima i poslovnoj zajednici, zaključuje se u priopćenju u kojem nije navedena vrijednost transakcije.

U tvrtki Omega software suvlastnički dio je imao Miroslav Škoro, no u vrijeme  izborne kampanje je obajvio da je istupio iz vlasništa.

U M SAN grupi radio je bivši ministar obrane, general Damir Krstičević, a te dvije tvrtke često su bili konkurencija jedna drugoj na natječajima.

M.M. /Hina/Foot: press


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Tužan prizor omiljenog mjesta bogatih. Hotel je ostao bez glavne atrakcije

Na jednoj od slikovitih serpentina koje se uspinju prema Furkapassu, alpskom prijevoju u južnoj Švicarskoj, na nadmorskoj…

42 minute prije

HDZ nastavlja provocirati Milanovića: Vrhovni šarlatan bezočno laže!

HDZ nastavlja s provociranjem predsjednika RH Zorana Milanovića na Facebooku, na što on ne reagira…

1 sat prije

Javio se Pupovac: Neću dopustiti da nas ponižavaju

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac izjavio je da pri formiranju vlade i parlamentarne većine neće dopustiti…

1 sat prije