Kategorije Premium sadržaj

Dubrovački portal obrisao tekst u kojem napadaju Thompsona i ‘Čavoglave’

Širi dalje

Marko Perković Thompson najavio je besplatan  koncert za hrvatske branitelje koji će se održati na Stradunu u Dubrovniku, 6. prosinca, na Dana dubrovačkih branitelja.



Organizator koncerta je Grad Dubrovnik, a ulaz na koncert je besplatan, objavljeno je na Thompsonovoj službenoj Facebook stranici.

Nakon  što je objavljena informacija o Thompsonovu koncertu portal Dubrovnik.net prozvao je pjevača, ali i grad Dubrovnik kao organizatora koncerta. U tekstu pod naslovom “Hoće li se Stradunom zaoriti  ZA DOM SPREMNI…”,  pitaju se “je li Grad izvođaču dao ikakve upute oko izvođenja pjesme “Bojna Čavoglave”, odnosno uzvika ZDS s obzirom na to da se pod tim uzvikom ubijalo i razaralo”.

Iz Thompsonova tima brzo su odgovorili na tekst dubrovačkog portala, a nakon brojnih negativnih reakcija na njihovu objavu, uredništvo portala je obrisalo tekst.

Thompson intenzivno radi na novom album koji se zove se Hodočasnik, promocija se očekuje krajem ove godine, a pjesma za koju mnogi vjeruju da će biti hit zove se “Egzodus”

Pjesma Egzodus govori o masovnom iseljavanju mladih iz Hrvatske, a tom nas pjesmom autor poziva da ostanemo na našoj rodnoj grudi i borimo se za Hrvatsku i za bolju budućnost.

Osim Egzodusa, poznato je da će se na albumu naći i pjesma posvećena Bleiburgu pa je za očekivati da će publika u Dubrovniku biti u prigodi čuti i neku pjesmu Thompsonova novog albuma.

Megy M. /Foto:facebook

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Rijeka – Dinamo1:2 Modri preokretom srušili Rijeku, eurogol Petkovića

U derbi susretu 33. kola HNL-a, ali i cijele sezone, nogometaši Dinama su nakon preokreta…

7 sati prije

Jedan grad u bivšoj državi Tito je mrzio iz dna duše, uvijek ga je izbjegavao

Josip Broz Tito, doživotni predsjednik SFRJ, preminuo je 4. svibnja 1980.  godine. Tog dana na…

13 sati prije

Butalno pretukao političara SPD-a pa se predao. Policija šokirana kad su vidjeli tko je

Njemačkim se vlastima u nedjelju predao 17-godišnji tinejdžer, tvrdeći da je jedan od počinitelja nasilnog…

13 sati prije