Kategorije Premium sadržaj

FOTO: Cijena doručka iz restorana na Hvaru izazvala silnu polemiku na Fejsu

Širi dalje

Novinarka Vesna Kljajić objavila je fotografiju cjenika doručka iz restorana na Hvara, a objava je izazvala brojne reakcije zbog cijena musli, tosta ili omleta.



“Evo zbog čega nam brojni turisti dolaze tri puta: prvi put, zadnji put i nikad više. Ovo je osvanulo ispred jednog najprosječnijeg restorana na Hvaru”, napisala je Vesna uz fotografiju.

Za doručak koji se poslužuje od 8 – 12 sati treba izdvojiti najmanje 110 kuna, za što možete dobiti omlet sa šparogama.

Za musle na hvarskoj rivi treba izdvojiti 120 kuna, a za isti iznos možete pojesti i tost. Za jaja Benedict u dotičnom restoranu treba izdvojiti čak 180 kuna. Na cjeniku je navedeno i da je u svaki doručak uključen svježi sok od naranče i kava.

Očekivano, objava je izazvala brojne negativne komentarea terasi kafića. Naručila bi si kavu i sok friško cijeđeni”, “i onda još traže da im se ukine ili smanji pdv”, “pohlepa za zaradom pojela ljudskost i čovjeka”, “mamice mila, u dućanu da kupim za tu lovu i da se nažderem za doručak ispumpavali bi mi želudac cijeli tjedan”, “najljepša slika naše Dalmacije…Zato i je veća smjena ministra nego dolazak turista”

“Nisam bia godinama u Hvaru, ali ako su 2010. u pekarama na rivi piceta i burek bili 20kn, a nakon par godina 40kn, pivo u trafici 50 kn prije par godina. Onda ovo i nije tako strašno. Hvar je općenito preskup”, neke su od reakcija.

No bilo je i onih koji su branili restoran za koji su naveli da je jedan od najboljih na Hvaru te da je samo ove polusezone ugostio obitelj Stallone i Bon Jovija.

“Kad zatvori i propadne, vi ćete biti u pravu, dotad je taj vlasnik očito uspješan i zna kojoj se publici obraća i to može naplatiti”, “Tko želi neka plati, slobodno tržište, ja ne vidim problem ovdje”.

Objava je izazvala i reakciju restorana pa su na svojoj Facebook stranici objavili video doručka od 12o kuna – Breakfast at Gariful.

Megy M. /Foto:Facebook

 

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi doručakhvar

Najnovije

Uhićen Gerard Depardieu, 15 žena ga optužilo za seksualno nasilje

Slavni francuski glumac Gerard Depardieu (75) priveden je zbog optužbe za seksualni napad, pišu francuski…

16 minuta prije

Mesić: Ne može se stvoriti Velika Srbija, oni su mala država na Balkanu

Stjepan Mesić je tijekom boravka u Prištini, na skupu PanAlbanci-Inter-Balkan-Euroatlantik, izjavio da se Velika Srbija…

1 sat prije

Rijeke pravde i pravednici, analiza jednog poraza

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u Kninu je 7. travnja 2024., deset dana prije izbora,…

3 sata prije