Kategorije Premium sadržaj

Gradonačelnik Gospića Starčević podržao novog ravnatelja Plitvničkih jezera

Širi dalje

Gradonačelnik Gospića Karlo Starčević, predsjednik Hrvatske stranke, podržao je novoizbarnog ravnatelja Plitvičkih jezera Tomislava Kovačevića.



Izbor Kovačevića izazvao je otvoreni sukob unutar HDZ-a i javnu pobunu prvog ličkog HDZ-ovca Dade Milinovića koji je podnio ostavku na mjesto predsjednika županijske organizacije te stranke. Ljut je jer nije prošao njegov kandidat i jer se “Likom upravlja iz Zagreba“.

No, prvi čovjek Gospića o novom ravnatelju Plitvica ima dobro mišljenje. U priopćenju navodi:

“Ponukani političkim previranjima kada je riječ o izboru novog ravnatelja Nacionalnog parka Plitvička jezera, a koja još jednom potvrđuju činjenicu da je smisao cijelog scenarija nakana političkog kadroviranja u Nacionalnom parku Plitvička jezera, biseru naše županije.  

Ovim putem izražavamo svoju nedvojbenu podršku kao predstavnika izvršne vlasti jedinica lokalne samouprave stručnom povjerenstvu na kvalitetnom izboru stručnog i domaćeg kadra na mjesto ravnatelja Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Gospodinu Tomislavu Kovačeviću, novom ravnatelju JUNP  Plitvička jezera također upućujemo svoje čestitke i  podršku te mu u potpunosti, u smislu suradnje,  stojimo na raspolaganju.

Očekujemo dobru suradnji između jedinica lokalne samouprave i Nacionalnog parka Plitvička jezera”, navodi se u priopćenju Karla Starčevića.

MP/Foto:hsp.hr


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Srušen svjetski rekord u skijaškim skokovima. Pogledajte let od 291 metara

Japanski  skijaš-skakač Ryoyu Kobayashi postavio je na Islandu neslužbeni svjetski rekord preletjevši 291 metar, što…

8 sati prije

Jurčević: ‘Vidim se kao ministra kulture, Hasanbegović nije u igri’

Pregovori za formiranje nove parlamentarne većine i nove vlade nastavljaju se u ponedjeljak, a još…

9 sati prije

Tužan prizor omiljenog mjesta bogatih. Hotel je ostao bez glavne atrakcije

Na jednoj od slikovitih serpentina koje se uspinju prema Furkapassu, alpskom prijevoju u južnoj Švicarskoj, na nadmorskoj…

10 sati prije