Gradonačelnik Gospića Starčević podržao novog ravnatelja Plitvničkih jezera

siječanj 5, 2018 maxportal
Share Button

Gradonačelnik Gospića Karlo Starčević, predsjednik Hrvatske stranke, podržao je novoizbarnog ravnatelja Plitvičkih jezera Tomislava Kovačevića.Izbor Kovačevića izazvao je otvoreni sukob unutar HDZ-a i javnu pobunu prvog ličkog HDZ-ovca Dade Milinovića koji je podnio ostavku na mjesto predsjednika županijske organizacije te stranke. Ljut je jer nije prošao njegov kandidat i jer se “Likom upravlja iz Zagreba“.

No, prvi čovjek Gospića o novom ravnatelju Plitvica ima dobro mišljenje. U priopćenju navodi:

“Ponukani političkim previranjima kada je riječ o izboru novog ravnatelja Nacionalnog parka Plitvička jezera, a koja još jednom potvrđuju činjenicu da je smisao cijelog scenarija nakana političkog kadroviranja u Nacionalnom parku Plitvička jezera, biseru naše županije.  

Ovim putem izražavamo svoju nedvojbenu podršku kao predstavnika izvršne vlasti jedinica lokalne samouprave stručnom povjerenstvu na kvalitetnom izboru stručnog i domaćeg kadra na mjesto ravnatelja Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Gospodinu Tomislavu Kovačeviću, novom ravnatelju JUNP  Plitvička jezera također upućujemo svoje čestitke i  podršku te mu u potpunosti, u smislu suradnje,  stojimo na raspolaganju.

Očekujemo dobru suradnji između jedinica lokalne samouprave i Nacionalnog parka Plitvička jezera”, navodi se u priopćenju Karla Starčevića.

MP/Foto:hsp.hr

Komentari
Share Button