Kategorije Premium sadržaj

GRUBE RIČI: Splitski SDP-ovac o Hrvatskoj govori slično kao Vojislav Šešelj

Širi dalje

U isto vrijeme kad je Vojislav Šešelj u Skupštini Srbije objavio da je trgao i gazio hrvatsku zastavu, zbog  čega je hrvatska delegacija prekinula posjet Beogradu, na društvenim mrežama pojavio se sličan odnos prema Hrvatskoj splitskog SPD-ovca.



Damir Krstinić, SDP-ov vijećnik u Skupštini Splitsko-dalmatinske županije, profesor na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, na facebooku je napisao:

“Poserem se na Republiku Hrvatsku, organizirajte jebenu državu, pa onda organizirajte bicikle, nogometna prvenstva, balune i ostale pizdarije za gubljenje vrimena slikavanje i mahanje bandirama. Mater vam jebem svima po redu”

Njegova objava zgrozila je javnost, a na Krstinića su ljuti i u SDP-u.

“Upotrijebio je, po mom mišljenju, potpuno neprimjereni rječnik da bi izrazio svoje ogorčenje prometnim gužvama koje već nekoliko dana vladaju na ulasku i izlasku iz Splita.

Moj dojam je da se ipak ne može govoriti o ‘orijentiranosti kontra domovine’ prije bih rekao da se radi o ‘orijentiranosti kontra onih koji ne rade svoj posao, a primaju plaću od domovine’. Ipak, osuđujem ovakav rječnik koji nije primjeren u javnoj komunikaciji. Ne znam ima li u tome elemenata prekršajne odgovornosti ili nešto više”, rekao je Arsen bauk za portal Direktno.

Krstinić je u medijima je pred prošle lokalne izbore izazvao pažnju kad je glasače SDP-a pozvao da ne glasaju za njegovu stranku, već za stranku Pametno.

M.M. /Foto:press


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

23 minute prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

3 sata prije

Plenković o internoj anketi, pregovorima s DP-om i susretu s Milanovićem: Sve ste vidjeli…

Premijer Andrej Plenković rekao je u srijedu u Okučanima nakon obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene operacije…

4 sata prije