Kategorije Premium sadržaj

Masovna tučnjava na Rebru: Sukob počeo u Lučkom, napadači ih pratili do bolnice

Širi dalje

Rano jutros pred zoru na hitnom prijemu KBC Rebro u Kišpatićevoj ulici došlo je do tučnjave više osoba pa je intervenirala policija.



Iz PU zagrebačke kažu da su iz neutvrđenog razloga četvorica nepoznatih počinitelja fizički napala dvojicu muškaraca starih 24 i 25 godina nakon čega su oštetili inventar na ulazu u prostoriju hitnog prijema.

– Potom su došli do osobnog vozila marke Audi A4, u kojem se nalazila 23-godišnjakinja te su i nju fizički napali i oštetili vozilo. Dvojica muškaraca su teško ozlijeđena, dok je 23-godišnjakinja lakše ozlijeđena – kažu iz zagrebačke policije napominjući da će se očevid obaviti dana

– Potom su došli do osobnog vozila marke Audi A4, u kojem se nalazila 23-godišnjakinja te su i nju fizički napali i oštetili vozilo. Dvojica muškaraca su teško ozlijeđena, dok je 23-godišnjakinja lakše ozlijeđena – kažu iz zagrebačke policije napominjući da će se očevid obaviti danas tijekom dana i da je u tijeku kriminalističko istraživanje.

‘Jedan pacijent ima teške ozljede čeljusti, a drugom je stradao torakalni kralježak. Obojica su van životne opasnosti, ali ostaju na liječenju’, rekao je ravnatelj KBC-a Zagreb, prof.dr. Ante Ćorušić i potvrdio da je policija bila u bolnici do sedam ujutro te da su izuzete sve video snimke kao bi se počinitelji priveli pravdi. Kako se neslužbeno doznaje, počinitelji su već prepoznati i uhićeni.

Navodno je sve krenulo u Lučkom gdje se sukobilo nekoliko osoba.

Teže je stradao jedan muškarac pa su ga prijatelji ukrcali u automobil i krenuli na Rebro. No, za njima su krenuli i oni s kojima su došli u sukob i pratili ih do bolnice.

Ozlijeđenog su prijatelji smjestili u hitni bolnički prijam te se  uputili u svoj automobil, navodno berlinskih registracija. Ispred hitnog prijema presreli su napadači. Tako su teško ozlijedili i drugog muškarca, a potom su u prostoru Hitnog prijama ponovno napali već ozlijeđenog.

Intervenirali su zaštitari bolnice i pozvali policiju koja je sve do ranih jutarnjih sati radila uviđaj.

Foto: cropix

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

2 sata prije

Plenković o internoj anketi, pregovorima s DP-om i susretu s Milanovićem: Sve ste vidjeli…

Premijer Andrej Plenković rekao je u srijedu u Okučanima nakon obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene operacije…

3 sata prije

Milanović i Plenković u Okučanima, nad Hrvatskom lete Rafalei

Budnicom Orkestra Oružanih snaga ulicama Okučana u srijedu ujutro je počelo obilježavanje 29. obljetnice Vojno-redarstvene…

5 sati prije