Kategorije Premium sadržaj

Oglas za posao hit na Internetu: Nudi se 15 plaća po 6.000 eura, traže posebni uvjeti

Širi dalje

Posao iz snova ili avanturistička ponuda? Oglas za posao osvanuo je u austrijskom “Kleine Zeitungu” i trenutačno izaziva senzaciju na internetu.



U Koruškoj financijski moćna obitelj traži voditelja kuće i zauzvrat nudi iznimno izdašnu plaću. Anonimni poslodavac želi petnaest puta godišnje potrošiti punih 6.000 eura bruto za raznolik radni petodnevni tjedan.

Od kandidata se traži da može voditi “tim domaćice, privatnog kuhara, tehničara i vrtlara”. S puno “zalaganja” treba pridonijeti “dobrobiti obitelji”, piše Fenix-magazin. 

Jedini uvjeti osim da je osoba cijepljenja protiv korone je i valjana gastro ili turistička obuka radno iskustvo u “ekskluzivnim kućanstvima ili hotelima”. Osim toga, obitelj zahtijeva “izvrsno ponašanje, njegovan izgled, samouvjereno držanje kao i apsolutnu fleksibilnost, odanost i diskreciju kandidata.”

Drugi dio oglasa izaziva čuđenje jet tamo piše da je potrebna ” slaba volja za putovanjem i ljubav prema životinjama”. Može se pretpostaviti da to nije značilo „slabu ljubav prema životinjama“, već upravo suprotno.

Iako se čini da će domaćini često boraviti vani, kao glavni batler za to vrijeme morali biste ostati u obiteljskoj kući, što bi moglo objasniti „slabu“ ljubav prma putovanja. Životinje će očito praviti društvo u kući i vrtu tijekom vaših osamljenih boravaka.

Na upit “Heute” regruteri nisu htjeli davati nikakve dodatne informacije jer su morali zaštititi privatnost klijenta. Samo su otkrili da očekuju nekoliko prijavljenih jer je ponuđena dobra plaća, piše Fenix magazin.

R.I. /Foto: Ilustracija

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Adio, Luko. Posljednji pozdrav hrvatskomu bardu Luku Paljetku

Bio sam mnogo prije ceste i mnogo prije gladi, putnik na ovome putu. (više…)

5 sati prije

Pohvalio se fotografijom: Andrej Plenković proslavio prvu pričest sina

Predsjednik Vlade Andrej Plenković pohvalio se na društvenim mrežama velikim danom svog starijeg sina Marija.…

5 sati prije

Građanima Srbije masovno stižu pozivi za vojne vježbe

Posljednjih tjedana na adrese vojnih obveznika diljem Srbije ponovno masovno stižu pozivi za vojne vježbe.…

6 sati prije